2777
2789
بچه ها همون‌جوری که شماها که محجبه نیستید دوست دارید خوشتیپ باشید ماهم دوست داریم یعنی چی کار خاصی ن ...

خب اول ببین روسری رو گرد کنی میاد به صورتت یا تیز کنی، الان مسلمونای خارجی یا لبنانی خیلی قشنگ حجاب میبندن رازشون اون کلاه حجابیه زیرشه🌚

بعد اگه مدل ایرانی دوست داره روسری طرح فرش بگیر یا از این گل و مرغ بعد گره بزن من خودم خیلی وقتا جلو آینه از خودم مدل درمیارم 

چفیه هم قشنگه اگه کلا بندازی پشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبنای حجاب واسه این جاب توجه نکنید بعد میخوای خوشتیپ باشی ک جلب توجه بشه؟😐کلا حجاب واسه اینه جلب تو ...

عزمزمه جلب توجه با مرتب وشیک بودن فرق داره 

هدف ایشون جلب توجه نیست فقط میخواد مرتب تر باشه 

مبنای حجاب واسه این جاب توجه نکنید بعد میخوای خوشتیپ باشی ک جلب توجه بشه؟😐کلا حجاب واسه اینه جلب تو ...

این روزا اگ خوش تیپ نپوشی مورد توجه قرار میگیری .

روسری خوشگل بستن مانتو شیک و خوش رنگ   اینا چ عیبی داره ؟ تازع چادر میپوشن  روش . ودر اخر  اندامشون پیدا نیست ک جلب توجه کنه . .

ادم چ با حجاب چ بی حجاب باید تمیز و مرتب باشه . 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
عزمزمه جلب توجه با مرتب وشیک بودن فرق داره هدف ایشون جلب توجه نیست فقط میخواد مرتب تر باشه

میخواد حجاب استایل باشه 

حجاب استایل کلا از دین اسللم خیلی دوره حتی مخالف دینههه 

اما اگ میحواد مرتب باشه بحثش فرق داره 

الان قدیمای اناشید حسینی حجاب استایل بود ک از صد تا بیحجاب بیشتر جلب توجه میکرد واسه مرد ها چون عملا با بی حجاب فرقی نداری 

بازم میگم منظور من حجاب استایله منظورم مرتب بودن و تمیز بودن و اراسته بودن نیس

این روزا اگ خوش تیپ نپوشی مورد توجه قرار میگیری . روسری خوشگل بستن مانتو شیک و خوش رنگ اینا چ عیبی ...

جلب توجه هیچ ربطی ب اندام نداره😑حجاب استایل ها کلا خیلی خیلی از دین دورن حالا شما صد خودتو با این چیزا قانع کن 

کسی ک چادر بپوشه فرق داره البته اون دیده نمیشه خیلی لباساش

حرفت درسته🤝 اما این واسه حجاب استایل های تو اینستا صدق میکنه

تاحالا نامحرم به خانمایی که روسری بستن تیکه ننداخته این کار اشتباه نیست 

میخواد حجاب استایل باشه حجاب استایل کلا از دین اسللم خیلی دوره حتی مخالف دینههه اما اگ میحواد مرتب ب ...

شما از کجا مطمئنید ایشون هدفشون حجاب استایل بودنه 

اگر نگاه کنید مدل های مختلف بستن روسری داریم 

شاید فقط مدلی میخوان که بیشتر به صورتشون میاد،

مثلا خود من صورت گردی دارم وقتی بخوام با گیره کنار گوشم روسری رو ببندم واقعا صورتم بشدت گردتر دیده میشه و جالب نیست به خاطر همین گیره رو از چونه میزنم 

حجاب استایل کلا قضیه اش فرق داره که منم باهاش مخالفم و قبول ندارمش

جلب توجه هیچ ربطی ب اندام نداره😑حجاب استایل ها کلا خیلی خیلی از دین دورن حالا شما صد خودتو با این چ ...

این خانم حجاب استایل نیست گفت روسریمو چطور ببندم🤦‍♀️ حجاب استایل اونیه کیه هم آرایش میکنه هم حجاب داره عبا میپوشه با ساپورت مانتوش پر زرق و برقه و لباساش طوری جذبه که همه جاش معلومه ناخن میذاره حجابم داره حجاب استایل اینه

❤️ ان‌شاءالله دوباره محبتشو حضرت فاطمه بندازه تو دلت

😅انشاالله چادر نمیپوشم مثل قبل ولی لباس پوشیدنمم بروزه ولی ن از اونا ک بدن نماشدن  چون شوهر بسیار ناموس پرستی دارم مثلا  شلوار مام ک میپوشم دوسانت فقط از بین جوراب و شلوار پام پیداست همش خم میشه میکشه پایین  با اینکه مذهبی نیست و حتی اهل مشروبم هست ولی پاک و غیرتیه با اینکه سنش کمه .

ـخودمم بسیج و مسجد و .. نرفتم و چادر نپوشیدم

همونا باعث شدن خدارو نبینم . الان قران میخونم باهاشون حرف میزنم و از خودشون کمک میخوام . ولی دلی و صاف و ساده  . نمازم نمیخونم حتی قبلا ک چادری بودم  به جاش با زبون خودم با خدا حرف میزنم ارادتمو نصبت ب خدا و.. با محبت و کمک ب ادما و حیوونا و .. نشون میدم هر دو قشر با حجاب و بی حجاب برام ارزشمندن جز اونایی ک  بهمدیگه توهین میکنن بخاطر پوشش همدیگه .  

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
میخواد حجاب استایل باشه حجاب استایل کلا از دین اسللم خیلی دوره حتی مخالف دینههه اما اگ میحواد مرتب ب ...

کی همچین حرفی زده که قضاوت می‌کنی من چادریم هدفمم مرتب بودنه نه جلب توجه 

😅انشاالله چادر نمیپوشم مثل قبل ولی لباس پوشیدنمم بروزه ولی ن از اونا ک بدن نماشدن چون شوهر بسیار ن ...

چه چیزای خوبی خدا همسرتو حفظ کنه❤️

امیدورام خدا بقیه عیبارو هم پر کنه دیگه کامل بشی😁 

در عوض برای منم دعا کن 

خیلی دوست دارم خوش اخلاق خوش اخلاق باشم

حرفت درسته🤝 اما این واسه حجاب استایل های تو اینستا صدق میکنهتاحالا نامحرم به خانمایی که روسری بستن ...

عزیزم من وایه ازمون معلمی خودم محجبه ام موقتا بخاطر تحقیقات امروز از تو خیابون رد شدم ی پسر گفت خدا لعنت کنه شماهارو با چادرتون 

ی نفرم چند روز قبل با ماشین از کنار رد شد داد زد خانوم چادرت بوی خون میده همه برگشتن نگا کردنم

اما نحوه تیکه ها متفاوته نحوه ازار اذیت متفاوته وگرنه جفتشون میخوان ازار بدن چه زن محجبه چه زن بی حجاب 

فرقی نداره ب حجاب و بی حجاب

عزیزم من وایه ازمون معلمی خودم محجبه ام موقتا بخاطر تحقیقات امروز از تو خیابون رد شدم ی پسر گفت خدا ...

اینکه تیکه نیست

تیکه واسه جذب کردنه اون توهینه واسه تنفر

عیبی نداره مگه ما واسه اونا پوشیدیم😐🦦 والا