چشمم ترسیده قبلیه شاغل میخواست نگو حساب طلاهای خونه بابامم کرده بود اخرای جلسه سه و چهار میگفت اصلا دیگه کارتی که حقوق میریزن برات رو میدی من اینطوری بهتره
بابامم با یه اردنگی انداختشون بیرون
مردم کلفت بی جیره مواجب میخوان انگار
از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
وقتی دخترا تاپیک میزنن وای خدایا (ببخشید از این کلمه زشت در چتم استفاده میکنم ) ترشیدیم خواستگار نداریم میپرسی چند سالته میگه ۲۰! پسرا هم خودشونو میگیرن میگن چ تحفه ای هستیم ما نتیجشم میشه این
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤