2777
2789
عنوان

تحلیل پزشکی تا سه سال آینده

118 بازدید | 15 پست

بچه ها تا سه سال اینده تا چه رتبه ای ب نظرتون ادم میتونه پزشکی بیاره؟ ظرفیت میره بالا؟ 

حس میکنم ریاضی فیزیکا بیشترن جون متقاضی کمتر بود اکثرا رفتن ریاضی، سر همین میگم. دهمم

تا کنکور 406 نظرتونو بگین

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

فک نکنم بیشتر بشه.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

پزشکی هرچی هم بشه 

شماباد رتبه زیر ۵ هزار بیاری شک نکن

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک نکنم بیشتر بشه.

خب پزشک کمه

مطمئناً ظرفیتو بیشتر میکنن

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

سال 404 انگار اخرین سالیه ک افزایش ظرفیت دارن

چون خیییلی افزایش داشته این 3سال،و قرار شده دیگه مث قبل بشه،شاید بازم بیشتر بشه،شاید کمتر بشه

مثلا سال 93تا1401تا رتبه 2000هم قبولی پزشکی نمیداده

امسال تا رتبه 9200 هم پزشکی قبولی داده برای منطقه 2 البته تعهدی

ولی بازم هیچی معلوم نی ،چون خیلی مهاجرت میکنن ممکنه افزایش پیدا کنه بازم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
پزشکی هرچی هم بشه شماباد رتبه زیر ۵ هزار بیاری شک نکن

تا رتبه 3000 هم باشه عالیه

خب پزشک کمهمطمئناً ظرفیتو بیشتر میکنن

پزشک کجاش کمه😐 مثل مور و ملخ اطراف من پزشکه هر خونواده که میبینم همه بچه هاش دکتره.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

سال 404 انگار اخرین سالیه ک افزایش ظرفیت دارنچون خیییلی افزایش داشته این 3سال،و قرار شده دیگه مث قبل ...

خب روزانه

یعنی تعهدی نباشه

پزشکی هرچی هم بشه شماباد رتبه زیر ۵ هزار بیاری شک نکن

نه امسال تا رتبه 7000دوست خودم تعهدی قبول شده

تو سیب ترشم ی 9200 منطقه 2دیدم پزشکی تعهدی بندر قبول شده بود

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
نه امسال تا رتبه 7000دوست خودم تعهدی قبول شدهتو سیب ترشم ی 9200 منطقه 2دیدم پزشکی تعهدی بندر قبول شد ...

خدا به داد بماران اینده برسه...

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

یکم فکر کن

بنظرت چرا دارن ظرفیتارو وحشیانه افزایش میدن؟

میدونی چند نفر با مدرک پزشکی نشستن خونه باسن بچه میشورن؟میدونی حقوق اینترن پزشکی(سال۶)ک رسما پزشکه۶مبلیونه،میدونستی حقوق پزشک طرحی از۱۲تومن تا حداکثر۲۰تومنه،میدونستی همین امسال چندتا متخصص خودکشی کردن؟؟

ایناهم بجای رسیدگی ب وضعیت اسفناک پزشکی ظرفیت زیاد میکنن ک ادمای بیشتریو گیر بندازن

میدونستی برا انصراف از دانشگاه دولتی باید۲۱۰تومن بدی؟

میدونستی برا ورود ب رزیدنتی باید سفته۴میلیاردی امضا کنی

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
خب روزانهیعنی تعهدی نباشه

روزانه مثلا زاهدان تا 6000هم قبولی داشته امسال

بندر تا2000

بستگی به دانشگاه داره

ولی خب کلا اغمسال تا 3200 منطقه3روزانه قبولی داشته

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
پزشک کجاش کمه😐 مثل مور و ملخ اطراف من پزشکه هر خونواده که میبینم همه بچه هاش دکتره.

گفتن فلان و فلان چیزو مثلا تغذیه و اطفال و... هیچکس حاضر نیست بخونه و مثلا دونفرن و فلان

همه جا پخش شده بود

گفتن فلان و فلان چیزو مثلا تغذیه و اطفال و... هیچکس حاضر نیست بخونه و مثلا دونفرن و فلانهمه جا پخش ش ...

خب اون برای تخصصه 

برای عمومی جمعیت عظیییمی هستن که کار ندارن 

انگیزه ندارن برن تخصص بخونن