2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای قبلا بوده الان مجازات جایگزین گراشتن

عزیزم این حد ه قذفه جایگزین نداره. توهین ساده مثل تحقیر و آب دهان انداختن و زبان در اوردن طبق قانون مجازات جایگزین حبس 20 میلیون تا 80 میلیون جزای نقدی یا تا 80 ضریه شلاق که مبناش ماده 612 ق تعزیرات مصوب 1375. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

نه زندان فقط توهین به مقامات داره نه توهین ساده به اشخاص عادی.

من چتد وقته پیش برای این موضوع هم شکایت کردم هم با وکیل صحبت کردم جریمه تا سقف ۸۰ملیون هستش و اگر طرف رضایت نده زندان داره فحش هم ناموسی بود

من چتد وقته پیش برای این موضوع هم شکایت کردم هم با وکیل صحبت کردم جریمه تا سقف ۸۰ملیون هستش و اگر طر ...

نه وکیل اشتباه گفته. مواد قانونی شو گفتم مراجعه کنید. توهین ساده به افراد عادی 20 تا 80 میلیون یا شلاق. حبس نداره ناده612 توهین به مقامات 6 ماه تا 2 سال حبس. توهین ناموسی نسبت زنا و یا... دادن حد. قذف تا 80 ضربه. 

نه وکیل اشتباه گفته. مواد قانونی شو گفتم مراجعه کنید. توهین ساده به افراد عادی 20 تا 80 میلیون یا شل ...

پس جریمه داره👍درضمن اون شکایت من توهین و تهمت زنا هم داشت که زندان داشت منم گفتم یسری وقتا زندان هم داره

پس جریمه داره👍درضمن اون شکایت من توهین و تهمت زنا هم داشت که زندان داشت منم گفتم یسری وقتا زندان هم ...

آره عزیزم. قانون گفته جریمه یا شلاق. یعنی قاضی میتونه 20 تا 80 م جریمه کنه یا حکم شلاق بده.. و عموما 20 میلیون جریمه می کنن اگه ثابت بشه که ثابت شدنش هم کمی سخته بیشتر منع تعقیب میزنن و ثابت نمیشه.