2777
2789
عنوان

حق دارم ازش ناراحت باشم لطفا خانومای عاقل بیان بچه نظر نده

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 59 پست
زیادی حساسی عزیزم. اصلا مشکلی نداره. من یادمه عموم یک زمانی میومد خونمون چون بنده خدا کارش شهرمون بو ...

👌💋

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من ک گفتم میخوام نظرات بقیه رو بدونم اگ مشکل از منه خودمو تغییر بدم😅💕

اینجوری خودت اذیت میشی اگه شک کنی 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

عزیزم زیاد حساس نباش خودتو اذیت میکنی.ولی اگه انقدر حساسی و دست خودتم نیست و میدونی خانوادش مثل تو ن ...

درسته گلم ولی نامزد منم اینطوره ک چیزی بگم روش حساسم دیگ انجامش نمیده ولی بازم بیشتر فکر میکنم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
من برادر شوهرم مث دادشمن اگه تنها هم باشیم بخاطر احترام حجابم دارم .

🥲👌

صددرصد همینه انقد تاپیک دیدم جاریم و شوهرم اینطور اونطور حالا ک همچین چیزی ذهنمم درگیر کرده رفتم این ...

والا منم میام نی نی سایت به معنای واقعی پرام می‌ریزه 🥲😂

خودت درگیر این چیزا نکن 

ذهنم اروم شد😄😂

خداروشکر عزیزم، اصلا شکاکیت به خرج نده اگر جای من بودین چی؟ شغل همسرم حساسه و خیلی از اوقات با خانمها تنهاست برای مشاوره دادن. ولی هیچوقت به چیزای بد فکر نمی‌کنم. مشکوک شدم به یک خانمی ولی سریعا مدتی باهمسرم رفتم سرکار و حل شد. هرچقدر بهش بگین که اعتماد صد در صد دارین همسزتون تشویق میشه به پایبندی 

والا منم میام نی نی سایت به معنای واقعی پرام می‌ریزه 🥲😂خودت درگیر این چیزا نکن

دیدی ک تاپیک راجب داداش و عمو هم هست😐😑😑

سعی میکنم دیگ نیام

خداروشکر عزیزم، اصلا شکاکیت به خرج نده اگر جای من بودین چی؟ شغل همسرم حساسه و خیلی از اوقات با خانمه ...

درسته🥲

رفتم از مامانم میپرسم این قضیه رو ولی خب نگفتم ک راجب نامزدمه گفتم اگ یه نفر اینطوری باشهمیگ نه درست ...

عقیده اونا با الان فرق داره درسته درست نیست ولی مواظب باش از اونور بوم نیوفتی

خودمم نمیندازم حتی جلو پسر خالم ک همسن خودمه چون جای داداشمه ولی نمیدونم چرا انقدددددد رو این زن حسا ...

دوست عزیز من از یه خانواده ی نسبتا معمولی دارم نظر میدم .نه خیلی ازاد و ولیم ...نه خیلی مذهبی خشک...ولی بگم که خیلی حساس شدی ...خودمون الان شال نمیندازیم دیگه ..بعدم چرا یه زنی که از نامزدت ده سال بزرگتر و متاهله رو برا همسرت شاخ و بزرگ میکنی ؟؟مردا عین ما نیستن .وقتی میگی تو ذهنشون ناخودآکاه جرقه میخوره و با خودشون میگن ع پس ممکنه که ...هیچ وقت واسه مردا غیر ممکن رو ممکن نکن

دوست عزیز من از یه خانواده ی نسبتا معمولی دارم نظر میدم .نه خیلی ازاد و ولیم ...نه خیلی مذهبی خشک... ...

درسته عزیزم مرسی

دوست عزیز من از یه خانواده ی نسبتا معمولی دارم نظر میدم .نه خیلی ازاد و ولیم ...نه خیلی مذهبی خشک... ...

چندبارم ک بهش گفتم راحت نباش قبول کرده ولی بازم هی بهش گیر دادم گفتم قبلا چرا همش پیشش بودی راحت بودی میگ کجا اینطور بودم مگ زنمه یا شوهرشم ک هی پیشش باشم این حرفا چیه 

بنظرت جوابش درست بوده؟