2777
2789
عنوان

از صبح حالمو نپرسیده باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 19 پست
ولش کن بابا اگه بخواد خودش میخره

ادم سوزش میگیره آبجی من براش خیلی کارا کردم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

سرش شلوغه خیلی میدونم ولی نه اونقدری که نتونه پیام بده بگه بهتر شدی یا نه

شلوغی نمیتونه بهونه باشه چون کسی که کسی روبخادوقتی براش قائله حالا اول شما ببین علت خبرنگرفتنش شاید دلیلش مشکلی بجزشلوغی باشه ولی گلایه ات رو با سیاست بکن و مراقب رفتاراش باش چون اگه قصدت ازدواجه باید چشماتو باز کنی

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری گلگی کنم نمیفهمم

هروقت زنگید بگو حالم بد بود انتطار داشتم نتونستی کنارم باشی لااقل پیگیرم بودی خیلی دلم شکست ازت کلی غصه خوردم ازدستت ..بالحن اروم و مظلوم

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.