2777
2789
عنوان

از صبح حالمو نپرسیده باورم نمیشه

122 بازدید | 19 پست

من از دیروز سرما خوردم حالم اصلا خوب نبوده تو شهر غربت تنها هیچکسم ندارم همه زنگ زدن پیام دادن پرسیدن حالمو ولی این بیشعور از صبح نپرسیده زنده ای یا مرده دلم میخاد بکشمش واقعا دیگه خسته شدم از این رابطه هیچی حالیش نیست وقتی اومد چه واکنشی نشون بدم؟

چه مثِ نازم 🦩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرته یا دوست پسرت ؟قبلنم ازاین کارا میکرده؟

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

عتسه کن صورتش

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
دوس پسرم نه چن روز یجوری شده

سرکارش شلوغه؟

منم دوست پسرم قرار بود امروز واسم کاپشن بخره با نیم بوت ساعت ۱ اینا بود زنگش زدم گفت باشه خبر میدم هنوز ک هنوزه خبر نداده و می‌دونم ک نمیخاد بخره برا همین زنگم نمیزنه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

دوس پسرم نه چن روز یجوری شده

اگه قصد ازدواجه مراقب رفتاراش باش زیادی بی محلی میکرد حواست باشه..بازم ببین شاید مشکلی چیزی داره باید براساس شخصیتی که شناختی بدونی چه جورادمیه 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
سرکارش شلوغه؟منم دوست پسرم قرار بود امروز واسم کاپشن بخره با نیم بوت ساعت ۱ اینا بود زنگش زدم گفت با ...

ولش کن بابا اگه بخواد خودش میخره

چه مثِ نازم 🦩
اگه قصد ازدواجه مراقب رفتاراش باش زیادی بی محلی میکرد حواست باشه..بازم ببین شاید مشکلی چیزی داره بای ...

سرش شلوغه خیلی میدونم ولی نه اونقدری که نتونه پیام بده بگه بهتر شدی یا نه

چه مثِ نازم 🦩