2777
2789
عنوان

رفتار همسر با نامحرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 110 پست
چقد نی نی سایت ها از خوشحالی بقیه ناراحت میشن حالا اینجا یه نفر گفت شوهرم خوبه یه نفر از شوهرش راضی ...

حالا این عقب افتاده بازی و عقل پوسیدگی ها خوشحالی نداره گریه داره!!! 

مردم پسر مجرد میاد خاستگاریشون صد بار تحقیق و وارسی میکنن و اخرشم جواب منفی میدن 

مرد متاهلی که زنش کنار وایساده چه جاذبه ای میتونه واسه یه دختر مجرد اونم تو مهمونی خانوادگی داشته باشه ؟!

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اگر می‌گفت ناراحتم من که حتما بهش میگفتم ناراحتی نداره حالا دست داده برای احترام بیمار جنسی نیست ...

حالا استثنا وجود داره 

شما شاید اینو می‌گفتید 

ولی 

تاپیک مشابه اینو خیلی زیاااد دیدم 

و اولین کسی که دیدم با خوشحالی گفت ایشون بود 

و بقیه چون شوهرشون با طرف دست داده بود بعدش که اومده بودن خونه یه دعوای حسابی شده بود 

و اینکه همه هم میگفتن حق میدم بهت ناراحت بشی 

کار خوبی نکرده 

منم بودم ناراحت میشدم 

یعنی چی دست بده 

چه شوهر بیشعوری 

آدم متاهل خودش باید بفهمه این چیزا رو 

🥲😂بعد حالا دیدم یه نفر با خوشحالی گفته...

یاده سوتی خودم افتادم تازه عقد کرده بودم مادرشوهر مهمونی داده بود همه هم بودن خاله عمه منم رفتم به ترتیب زن و مرد به همه دست دادم وقتی برگشتم قیافه شوهرم و خواهراشو دیدم که ناراحتن تازه فهمیدم چه غلطی کردم  دیگه از اون موقع خیلی دقت کردم و به آقایون دست ندادم بعد بهم گفتن که محرم و نامحرم خیلی براشون مهمه جالبه بعدها برای خودمم خیلی مهم شد و حساس شدم 

چرا بقیه دارن ذوق میکنن؟دوستان کسی قرار نیست شوهر شما رو بدزده ببره واقعا این کارا چیه

مسیله دزدیدن شوهر نیست مسیله اینه دلش نخواسته دست بده چرا باید بصرف اینکه طرف دستشو دراز کرده بخواد دست بده تازه بی ادبی هم نکرده 

حالا این عقب افتاده بازی و عقل پوسیدگی ها خوشحالی نداره گریه داره!!! مردم پسر مجرد میاد خاستگاریشون ...

شاید یکی دوست نداشته باشه شوهرش با نامحرم دست بده این 

عقب افتاده و پوسیدگی عقل هست ؟؟

شاید یکی دوست نداشته باشه شوهرش با نامحرم دست بده این عقب افتاده و پوسیدگی عقل هست ؟؟

واقعا خنده داره 🤣🤣🤣🤣

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

مسئله اینه که شوهرش برای دل زنش احترام قائل بوده حالا بینم این اتفاق برا هرکس دیگه میفتاد کلی تاپیک و استوری فدایت شوم برای شوهرش میزد یانه دم شوهرت گرم خوب کرده هرکیم ناراحت شده از ایران بره🙃

دختر عمه شوهرتو از قبل نمیشناخت؟! 

اعتقاداتشو نمیدونست یعنی؟ 

یا همیشه دست میداد جلو شما یهو دور برشداشت 😁

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤