yupragh مدیر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 78 عنوان معلمی شغل بدیه قلبم خیلی شکست | مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 80 پست قلبم خیلی شکست یکی از فامیلامون خیلی با تحقیر حرف زد باهام مسخره ام کرد با دستش یجوری با تحقیر نشونم داد گفت اینم قرارع ارشاد کنه حالا چرا؟چون من دبیر الهیاتم خیلی دلم شکست امروز | 18:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yupragh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 78 عزیزم تو جامعه ای که داره به سمت ضد دین میره از این حرف و حدیث بازم خواهی شنید محکم باش البته که کار ... خیلی غصه خوردم آخه مشکل اینجاست که اصلا بحث عقیده نبود یهویی برگشت اینو گفت
دختر_عمه_زا عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 4887 عزیزم تو چرا فقط قضاوت یه طرفه میکنی ؟این خانوم فامیل منه خب موضوع رو بگو تا قضاوت نکنیم در هر حال طرف شغلتو مسخره نکرده کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی
a13b14 عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 3441 خوبه که قبول دارینهمون تک و توکش هم آنقدر ناراحت کننده اس وقتی می بینی یکی لایق نیست اما میاد تو ا.پ بله هستوقتی دانشجو پزشکی که با جون مردم سر و کار داره تو انتخاب و استخدام و... پارتی بازیبانک و ادارات و.... بماندولی در کل انتخاب معلم با پارتی نیست
nanish عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 588 من توی این فضا قرار دارم و دارم می بینم به من نگو هر چی باشه سهمیه کارت عضویت بسیج داشته باشی راحت قبولی
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 10448 بله هستوقتی دانشجو پزشکی که با جون مردم سر و کار داره تو انتخاب و استخدام و... پارتی بازیبانک ... باشه قبول چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
a13b14 عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 3441 هر چی باشه سهمیه کارت عضویت بسیج داشته باشی راحت قبولی همه جا همینه کلا سیستم استخدام این جوریولی کسی لیاقت علمی و عملی اش ثابت بشه بدون این موارد هم وارد میشه
yupragh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 78 خب بگو موضوع چی بود ، بین مذهبی هام اختلاف وجود داره دیگه لا اله الا الله شما نشستی یه طرفه قضاوت میکنی این خانوم خاله منه دورهمی زنونه بود رندوم برگشت یهو اینو گفت
nanish عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 588 همه جا همینه کلا سیستم استخدام این جوریولی کسی لیاقت علمی و عملی اش ثابت بشه بدون ای ... درسته اما از ۱۰ تا کار رو ۶ تاش حداقل این بی مصرفا گرفتن
yupragh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 78 خب موضوع رو بگو تا قضاوت نکنیم در هر حال طرف شغلتو مسخره نکرده شما رو سپردم بخدا 🙏🏼
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 10448 لا اله الا الله شما نشستی یه طرفه قضاوت میکنی این خانوم خاله منه دورهمی زنونه بود رندوم برگشت یهو ا ... چرا خب میای اینجا میگیحالا تا سی سال همه مدل حرفی از همه مدل آدمی میشنوی یه گوشت در باشه و یه گوشت دروازهمردم پشت پیغمبر خدا هم حرف میزنن چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
yupragh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 78 چرا خب میای اینجا میگیحالا تا سی سال همه مدل حرفی از همه مدل آدمی میشنوی یه گوشت در باشه و یه گوشت ... دلم گرفت خواستم خالی بشم ولی نمیدونستم اینجا هم میان میگن
دختر_عمه_زا عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 4887 شما رو سپردم بخدا 🙏🏼 خب اخلاقت اینطوریه که اونم اینو بهت گفته چرا نگفتی که چی بهش گفتی که اونم اینطوری گفت ، دلت قضاوت نمیخاد خب بگو کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی
a13b14 عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 3441 درسته اما از ۱۰ تا کار رو ۶ تاش حداقل این بی مصرفا گرفتن عزیز اینطوری حساب کنی همه جا پر بی مصرفبانک ادارات بیمارستان و....اگر شرکت کردی و قبول نشدی تلاشت رو بیشتر کناگر نه قضاوت نادرست نکنمن امسال از 15 نیرو 5 تا استخدام جدیداتفاقا بسیجی و سهمیه ای هم نیستنفوق لیسانس بسیار کار بلد و بچه ها هم عاشق شون
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 10448 دلم گرفت خواستم خالی بشم ولی نمیدونستم اینجا هم میان میگن اینجا از همه جا بدترهیه عده فکر میکنن حق اونا رو خوردی میگن ناراحتی بیا بیرون بذار ما بریم چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
yupragh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 78 خب اخلاقت اینطوریه که اونم اینو بهت گفته چرا نگفتی که چی بهش گفتی که اونم اینطوری گفت ، دلت قضاوت نم ... حق با شماست لطفا تاپیک بنده رو ترک کنین 🙏🏼