2777
2789
عنوان

معلمی شغل بدیه قلبم خیلی شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 80 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دلم شکست که معلم مملکت نمیتونه از خودش دفاع کنه اعتماد به نفس نداره. به بچه های مردم میخواد چی ی ...

معلم  آدم    از فولاد که نیست

خیییلی دیدم   هر چی میخوان  توهین میکنن

بعد  یک کلمه  دفاع کنن       میگن  فرهنگی نباید جواب بده 

بچه ها زیر  دستشون چی میشن و....

یکی از فامیلای ماهم برگشت ب من گفت حقوق تو از سگ حرامتره...طرف عزیزش مریضه تو وایسادی اونجا ازشون پول میگیری....حالا من کی ام.؟یه صندوقدار ساده تو بیمارستان...ولشون کن جواب نده

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

دوست عزیز منم  کارشناس ارشدم ادبیات عرب خوندم منم از این موارد جمع دوستان داشتم و دارم 

اصلا اهمیت به حرفشون نمیدم چون مهم این که خودم  با این رشته یا شغل شاد باشم 

همیشه موفق باشی دوست عزیز و دبیر گرامی 🌹🌺🏵

عزیزم تو جامعه ای که داره به سمت ضد دین میره از این حرف و حدیث بازم خواهی شنید محکم باش البته که کارش خیلی بد بوده خودمم دبیر الهیاتم خدایی از توهین ناراحت میشم ولی این َعل خیلی اجر ارزش داره منظورم دبیری الهیاته

من توی این فضا قرار دارم و دارم می بینم به من نگو

مدیرم     سالها هم معلم بودم    25 سال سابقه  تو  آپ

کاملا هم  در جریان گزینش و استخدام نیروها هستم

منکر پارتی بازی   تک و توک  نیستم      ولی در کل اینطوری نیست

پارتی بازی هم  همه جا هست

مثلا کدوم کمبود احتمالا این خانم هم فاز ارشادی ورداشته بوده دیگه چون من پرسیدم جواب نداد که خودش بع ...

عزیزم تو چرا فقط قضاوت یه طرفه می‌کنی ؟

این خانوم فامیل منه 

مدیرم سالها هم معلم بودم 25 سال سابقه تو آپکاملا هم در جریان گزینش و استخدام نیروها هستممن ...

خوبه که قبول دارین

همون تک و توکش هم آنقدر ناراحت کننده اس وقتی می بینی یکی لایق نیست اما میاد تو ا.پ 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
نه اصلا ایشون خونه دارن کلا خونوادمون مذهبیه

اسی  اگه تازه معلم شدی    بدون  یک عمر  توهین میشنوی  از بچه ها    اولیا    و   البته  حسودها

فقط  بشنو    لبخند بزن   و   رد شو