2777
2789
عنوان

معلمی شغل بدیه قلبم خیلی شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 80 پست
هیچی نگفتم بهش رومو کردم این ور بنظرت باید جوابشو میدادم؟

نه بهترین کارو کردی 

بی تفاوتی و اهمیت ندادن بهترین جوابه تو اینجور مواقع

دیگه بهش فکر نکن ،چون این افکار از پیشرفت دورت میکنن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

اولا غلط کرد 

دوما باحرف یه سری پخمه معلمی شغل بدی میشه؟

معلمی شرف داره بره گم بشه اون عقده اییه 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی ک تحقیر میکنه یا روان پریش و عقده های کودکی دارهیا حسادت شدید دارهولاغیر👌جفت این ادم ها ارزش فک ...

چه ربطی به روان پریشی داره   خب مشخصه یه ادم دینی و ضد دین کنار هم بیان این بحثا پیش میاد

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

ناراحت نشو عزیزم عقل و شعور نداشته معلمی تو همه جای دنیا قابل احترامه چون نسل بعدی زیر دست معلم ها تربیت میشن به خودت افتخار کن معلمی شغل انبیاست من که احترام خاصی به قشر زحمتکش معلم ها قائل هستم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اینطور که استارتر عنوان زده نیست ، یارو به خاطر معلمی این حرفو نزده مشکلش اختلاف عقیده بوده

نه استارتر میگه همینجوری گفته وگرنه اختلاف عقیده یه چیز طبیعی هست که حتی بین اعضای یه خونواده هم وجود داره

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

مسخره کردن دیگران کلا نشانه کمبوده حالا به هر دلیلی

مثلا کدوم کمبود 

احتمالا این خانم هم فاز ارشادی ورداشته بوده دیگه چون من پرسیدم جواب نداد که خودش بع این خانم چی گفته چون میدونه اگه جواب بده شاید کاربرا بهش حق ندن

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی