2777
2789
عشق ممنوععروس استانبولاوکیاکلاغ دختر پشت پنجره رو نصفه دیدم داشت رو روانم تاثیر میذاشتسیب ممنوع که ب ...

سیب ممنوعه شاهکار بود فضای خیلی شادی داره الان جم داره پخش میکنه مجدد 

چرا من اون زمان عروس استانبول رو ندیدم 😭😭نمیدونم چرا همون جم میداد؟ از جم دیدی؟ خیلی اصلی انور رو ...

اره جم داد 

خیلی قشنگ بود لامصب

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاک تو سرم اون موقع ندیدمش الان خیلی دلم میخواد ببینمش وقت ندارم اصلا و برام سخته بخوام هر بار بریزم ...

امیدوارم 

منم دوباره ببینم 😂

عشق ممنوع 

روزی روزگاری 

روزی روزگاری در چکوارا 

معصومیت 

پرنده سخرخیر 

عشق اجاره ای😂😂

سیب ممنوعه 

عشق سیاه و سفید (قلبممم)

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

😂😂😂انقد قشنگه پسسس اگه اصلی انور رو دوس داری گمشده رو ببین البته اونم قدیمیه نمیدونم شاید دیدی ول ...

یادم نمیادش

سیب ممنوعه شاهکار بود فضای خیلی شادی داره الان جم داره پخش میکنه مجدد

باور میکنی منو به وجد میاورد ماهواره نداریم از سایت میدیدم هر هفته سه شنبه تا سه صبح به عشقش اومدن قسمت جدیدش  بیدار بودم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
فاطما گل غنچه های زخمی سیب ممنوعه عروس استانبول خرم سلطان 😂

وای فاطما گل چقدررر با مامانم و خواهرام صه میخوردیم براش😂😂

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

وای فاطما گل چقدررر با مامانم و خواهرام صه میخوردیم براش😂😂

غصه*

باور کن دقیق یادم نیست فقط یادمه باهم موندن و بچه دارم شدن

🫶🫶

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️

عشق ممنوع روزی روزگاری روزی روزگاری در چکوارا معصومیت پرنده سخرخیر عشق اجاره ای😂😂سیب ممنوعه عشق سی ...

همه عشق سیاه و سفید رو دیدن جز من 

آخه من تقریبا همه سریال های ترکی رو دیدم خخ

عشق ممنوع قشنگه؟

وای خیلی قشنگه 

من هنوزم اگر ببینم جایی پخش میشه میبینم 

خیلی اموزنده بود 

یک فیلم سینمایی هم هست به نام بیهتر که همون عشق ممنوعس 

همه عشق سیاه و سفید رو دیدن جز من آخه من تقریبا همه سریال های ترکی رو دیدم خخ

خیلی قشنگه خداا من خیلی دوسش داشتم نمیدونم چرا 

اسلی و فرهاد😭