2777
2789
همه عشق ممنوع رو دیدن 😁☺️ممنون عزیزم منم اینا رو دیدم جز خواهران و برادران چون تینیجریه ندیدم خوشم ...

نه ندیدم

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امانت 

عشق سیاه و سفید 

هرجایی 

غنچه های سرخ

پرنده سحرخیز 

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️

چرااا؟ خیلی تعریفش رو شنیدم من کلا ندیدمش البته تلویزیون گاهی پخش میکنه حس خوبی نگرفتم از سریالش نمی ...

فصل دوم کلا گند زدن اوبش خوب بود

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

عشق ممنوع

عروس استانبول

اوکیا

کلاغ 

غنچه های زخمی

دختر پشت پنجره رو نصفه دیدم داشت رو روانم تاثیر میذاشت

سیب ممنوع که بعدش دیگه هیچ فیلم ترکیو دوست نداشتم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عشق ممنوععروس استانبولاوکیاکلاغ دختر پشت پنجره رو نصفه دیدم داشت رو روانم تاثیر میذاشتسیب ممنوع که ب ...

اخره عروس استانبول چیشد

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️

فاطما گل غنچه های زخمی سیب ممنوعه عروس استانبول خرم سلطان 😂

چرا من اون زمان عروس استانبول رو ندیدم 😭😭نمیدونم چرا همون جم میداد؟ از جم دیدی؟ 

خیلی اصلی انور رو دوست دارم نمیدونم چرا عروس استانبول رو اون زمان ندیدم