2777
2789

من چند ماه هست ک با یکی کات کردم چون اصلا ارزش قائل نبود بهم پنهون کاری می‌کرد هر چقدر هم پیام داد جواب ندادم و الان دو ماهی میشه که خبری ازش نیست پیج اینستاشو بهم نمیداد حتی ولی من داشتمش کلا دختر اینا فالو نمی‌کرد دو ماهی میشه یه دختر فالو کرده حتی پیج آرایشگاه اونم فالو کرده و دختر متاهل هست کسی ک از من پنهون می‌کرد الان یه دختر متاهل رو فالو کرده؟! 

بعد دو روز بود ک پیج آرایشگاهش رو انفالو کرده بود کلا میگفتم حتما اشتباه میکنم بعد الان دوباره فالوش کرده دخترم اینو فالو کرده 🤦🏻‍♀️

دارم واقعا دیونه میشم خیلی حس بدیه اینقدر راحت از من بگذره بعد بره با ی متاهل منی ک راه نمیداد ت پیجش اونو فالو کنه حتی پیج کاریش رو 

همش ت رابطمون آهنگ غمگین گوش می‌کرد میگف ت رابطه ی قبلیم بد شکست خوردم خیلی میخاسمتش فک کنم همون دختره 🤦🏻‍♀️ 

خیلی هم خونواده ی مذهبی داشت باورم نمیشه رفته با متاهل 😭😭 

من خیلی تنهام حالم خیلی بده همش چکش میکنم چیکار کنم راه حل بدید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چکش نکن عزیزم ..بلاخره کات کردین منتظرنمیمونه برگردی میره سراغ یکی دیگه...بازببین چقدرکثیفه رفته دنبال یه زن متاهل..بروخداتوشکرکن کات کردی وتموم...چندروز سختی میکشی ولی بعدش فراموش میشه

خودت میگی اصلا برات ارزش قائل نبودپس چراداری خودتو ازبین میبری..اینقدر خودتو کوچیک نکن بزاررفته بره بیخیال

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

ثبات شخصیت نداره میموند هم یه روز تو رو ول میکرد بهتر که الان فهمیدی خوش باش بشکنی طرف برنده میشه ارزش ندارن جنس مرد 

بیخیال عاقل باش عقلت بر احساست غلبه کنه احساس زود تموم میشه اولش،سخته

ببین اکثر اینایی که کات میکنن بعد یه رابطه جدید رو شروع میکنن فقط واسه اینه که شما بشینی بدبختی ها و چس ناله هاشو گوش کنی، همه انرژی و حال منفیش رو بده به شما

و وقتی حالش خوب شد و قبلی پا داد بره سراغ همون

این حتی ممکنه دوباره بهت پیام بده

زمانی که اون کات کنه باهاش

دوباره گولش رو نخوریا

چکش نکن عزیزم ..بلاخره کات کردین منتظرنمیمونه برگردی میره سراغ یکی دیگه...بازببین چقدرکثیفه رفته دنب ...

میدونی چی اذیت میکنه اینکه اون زن متاهل بیشتر از من براش ارزش داره که اونو فالو میکنه میدونی چقدر ازش میخاستم پیجش رو بده و فالوم کنه ولی نمیداد میگف ندارم الان ببین چقدر اون براش شیرین شده که انفالو میکنه فرداش باز فالو خاک ت سرش چجوری میتونه زنی ک شب و صب با ی مرد میگذرونه رو باهاش بره تو رابطه دختر چقدر کثیفیه واقعا که باید خراب باشی تا ارزش داشته باشی 

ببین اکثر اینایی که کات میکنن بعد یه رابطه جدید رو شروع میکنن فقط واسه اینه که شما بشینی بدبختی ها و ...

والا با اون کات نمیکنه اینجوری که مشخصه انگار براش خیلی مهمه باورت میشه آنقدر میگفتم میخام پیجم رو فالو کنی ب دروغ میگف من پیج ندارم که 

البته اون زمانی ک من میدونستم دختر فالو داره از اینور ب من پیام میداد ک برگرد 

ولی دو ماهه کلا دیگ حواسش پرت اون شده پیام نمیده 

میدونی چی اذیت میکنه اینکه اون زن متاهل بیشتر از من براش ارزش داره که اونو فالو میکنه میدونی چقدر از ...

عزیزم شایدم میدونه داری چکش میکنی ازحرص تو اونو فالو کرده..بعدش اون لیاقتش همونجورآدماس..نه تو..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
عزیزم شایدم میدونه داری چکش میکنی ازحرص تو اونو فالو کرده..بعدش اون لیاقتش همونجورآدماس..نه تو..

نه بابا مطمئنم خبر نداره فقط 20 نفر فالو داره منم فیکم پسره دیگ مطمئنم رفته تو رابطه سه پیج کاری دختر رو فالو کرده 🤦🏻‍♀️