2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سال ازدواج کردی یکی دو موردش بگو

مثلا زیاد خرج خواهر ومادرش میکنه ولی واسه من که باردارم حتی یه کادو نگرفته،توکاراش باهام مشورت نمیکنه ،با مادرم دعواکرده خونه مادرم نمیاد،همون قبل دعوا هم خانوادم میومدن خونه سرسنگین بود باهاشون،،خیلی طرفداری خانوادشون میکنه

مثلا زیاد خرج خواهر ومادرش میکنه ولی واسه من که باردارم حتی یه کادو نگرفته،توکاراش باهام مشورت نمیکن ...

براش خرج بتراش ،براز برای شما هم در کنار مادر و خواهرش خرج کنه ،حتما داره دیگه بزار برای چهارنفر خرج کنه 

خونه مادرتون نمیات ،نیات ،اصلا به این موضوع حساسیت نشون نده ،خودت برو ،اومدن با اکراه که نمیشه 

باهاش مشورت کن ،طوری رفتار کن که نظر و ایده ش خیلی برات مهمه ی جاهایی بهش عمل کن ،ی جاهایی طوری پیش برو که نظر خودت بشه

بزار طرفداری خانوادش  بکنه ،باهاش دهن به دهن نشو 

خیلی ریز باهاش درد دل کن ،بدون توهین به خانواده ش که جبهه بگیره

😐🤷🏻‍♀️
خونه وماشین نداریم فقط یه حقوق کارمندی داره باکلی قسط

کاملا درکت می کنم 

منم سالای اول زندگیم ،همین جوری سپری شد 

تازه قسط خونه و وامی رو می‌دادیم که مال خودمون نبود 

چقدر اعصاب خوردی داشتم ،ولی کم کم بعد از تولد بچه ام زندگیم زیر و رو شد ،اخلاق همسرم به کل تغییر کرد ،فهمیدم باید با پنبه سر ببرم😂 همون که اسمش میزارن سیاست

با دعوا هیچی حل نمیشه تازه بدتر میشه ،اعصاب خودم هم خورده ،شوهرم هم کار خودش پیش میبره 

ولی بعد تولد بچه ام ،ورق برگشت الان بدون اجازه و مشورت من کاری نمی کنه

😐🤷🏻‍♀️
یعنی بخاطر بچه تغییرکرد؟

وای خدا باورم نمیشه که زناییکه هستن هنوز که میگن بچه میاد مرد خوب میشه

بابا اول اون باید اماده ی پدر شدن بشه نه اینکه زوری زوری تازه یه بچه هم بیاد این وسط و اذیت بشه🤦🏻‍♀️

اخه بعضیا میگن بچه هیچی رو تغییرنمیده

بچه قراره نیست معجزه کنه طرفین باید مراعات بچه رو بکنن مگر نه اینکه موظف به ایجاد فضای  آروم و گرم هستن ،خود دارتر  و صبورتر میشن،انعطافشون نسبت به مشکلات بیشتر میشه 

😐🤷🏻‍♀️
وای خدا باورم نمیشه که زناییکه هستن هنوز که میگن بچه میاد مرد خوب میشهبابا اول اون باید اماده ی پدر ...

از پشت کوهها بلند شدیم 😐

تا آخرش بکن نه اینکه صرفا با یک کامنت نظر میدی 

ایشون باردار هستن ،مگه من گفتم حامله شو زندگیت روبه راه بشه ؟

😐🤷🏻‍♀️
از پشت کوهها بلند شدیم 😐تا آخرش بکن نه اینکه صرفا با یک کامنت نظر میدی ایشون باردار هستن ،مگه من گف ...

از هرجایی که میخوایید بلند بشید یا کوتاه

من به اسی ریپلای زدم شما چرا به من ریپلای کردی این وسط