2777
2789
عنوان

چقدر متاهلی یکنواخته

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 46 پست
چه فایده با زندگی کارمندیپول مهمتره منم با عشق ازدواج کردم ولی کو پول

منکه با عشق هم ازدواج نکردم 😂😂😂 باز شما وسط بدبختیاتون یه دوره رمانتیک گذروندید حداقل

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
اخه چه هیجانی با حقوق کارمندیهیجانش فقط دوران نامزدیه تو زندگی بری بچه هم باشه هیچ چیش خوب نیست

مکه همه چی پولع

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره به خدا متاهلی از دور قشنگه اونم فقط نامزدی کاش مجرد بودم عشق میکردم

نه بخدا اینجوری هم نیست

اگر مجرد بودی یه مدت هم کافه و رستوران و دوست و سفر و..بعد همه چیز عادی میشد میگفتی دلم عشق میخواد،محبت جنس مخالف و...این چیزا

کلا این خصلت‌های آدمیزاده

وقتی چیزی رو نداری فکر میکنی اگر به دستش بیاری خوشبخت‌ترین هستی

وقتی بهش برسی بعد یه مدت عادی میشه و دلت چیز دیگه میخواد

شاید اون دوستت هم ته دلش بخواد ازدواج کنه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
اره به خدا متاهلی از دور قشنگه اونم فقط نامزدی کاش مجرد بودم عشق میکردم

این حرف دل ۹درصد متاهلاس

ولی حقیقتش اینه که ما درسته کمی سختی باید تحمل کنیم

اما عااادت کردیم ب این زندگی

اگر همین شوهر و بچه برن خارج نباشن دق میکنیم

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
این حرف دل ۹درصد متاهلاسولی حقیقتش اینه که ما درسته کمی سختی باید تحمل کنیماما عااادت کردیم ب این زن ...

اره خدایی بدون شوهر و بچه هم نمیتونم من ولی زندگی کارمندی هم دوست ندارم

این حرف دل ۹درصد متاهلاسولی حقیقتش اینه که ما درسته کمی سختی باید تحمل کنیماما عااادت کردیم ب این زن ...

دقیقا همینه

من خودم با اینکه یه زندگی کاملا معمولی دارم ولی عاشق همین خونه و زندگی و استقلالی هستم که دارم

حاضر نیستم یک ثانیه به مجردی برگردم با اینکه با خانوادم هم مشکلی نداشتم خداروشکر ولی متاهلی رو ترجیح میدم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
نه بخدا اینجوری هم نیستاگر مجرد بودی یه مدت هم کافه و رستوران و دوست و سفر و..بعد همه چیز عادی میشد ...

اره درسته کلا ادم ها طالب اون چیزی هستن که ندارن

این دوستم که مرفه هست. دانشجوی دکترا ترمی ۳۰الی ۴۰ تومن مبده.خودش شاغله

خانواده پولدارررر

انواع رستوران و تفریح و سفر و کیف و دستبند و .....

اون روز گفتم این وامه شرایطش چیه گفت نمیدونم تاحالا وام نگرفتم

اون وقت ما کل زندگیمون وام و قسط

میشه از دوستات بکشی بیرون خانم دروغگو سه کاربره.خجالت نمیکشی دستت رو شده باز ادامه میدی.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی