babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 2644 عنوان بچه ها چیکار کنم هلث باطریم پایین نیاد 68 بازدید | 19 پست تروخدا راه حلی چیزی دارید بگید سلامت باطریم پایین نیادشش گوشیمو زیاد رو حالت هواپیما میذارممم رو سلامتش تاثیر دارههه دیروز | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
strawberrygal عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 4941 ب منم بگین مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍
babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 2644 بگو مدل گوشیت چیه و چند وقته داری؟ ایفون سیزده یک ماهه تقریبا
babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 2644 ب منم بگین شنیدم میگن نباید اپدیت کنی زیاد و موقعی که تو شارژه نباید باهاش کار کرد
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1537 زیاد اپدیت نکن ۲۰.۸۰ ش کنتوشارژ کار نکن اصلابیشتر رو دارک مود بزارهرچند ک سلامت باطری ففط بازی روانیه گوشی قبلیم ۸۷ شده بود عین ساعت کار میکرد ماهی ها گریه شان دیده نمیشود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1537 یسری چیزاشم باید خاموش کنی ک الان حضور ذهن ندارم تو اینستا هست کلیپاش ماهی ها گریه شان دیده نمیشود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 2644 زیاد اپدیت نکن ۲۰.۸۰ ش کنتوشارژ کار نکن اصلابیشتر رو دارک مود بزارهرچند ک سلامت باطری ففط بازی روانی ... جدااا؟ خیلی با اعصاب ادم بازی میشه و اینکه دارک مود بزارمم یا تو حالت ذخیره شارژ بزارم اسیبی نمیرسونه
babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 2644 یسری چیزاشم باید خاموش کنی ک الان حضور ذهن ندارم تو اینستا هست کلیپاش ای کاششش یادت بوددد
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1537 جدااا؟ خیلی با اعصاب ادم بازی میشه و اینکه دارک مود بزارمم یا تو حالت ذخیره شارژ بزارم اسیبی نمیرسون ... ن همیشگی منظورم اینه عوض کنی من خودم رو حالت خودکاره هوا ک تاریک میشه اونم میره رو دارک ماهی ها گریه شان دیده نمیشود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1537 ای کاششش یادت بوددد اخه زیادن چند تابود کلیپش پیداکردم لینکش برات میزارم ولی از همهههه مهمتر همون اپدیته ماهی ها گریه شان دیده نمیشود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
گل_خندان_بهار عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 9775 من ۱۳ پرومکس دارم ۲ سال و نیم شده ۸۷ نمیدونم دیگه چیکار کنم هر کاری بلد بودم کردم هر چی که تو اینستا و نت نوشتن بکنین الان فقط خیلی کم ازش استفاده میکنم و اکثرا خاموشه از گوشی قبلیم استفاده میکنم چاره ای نیست
babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 2644 ن همیشگی منظورم اینه عوض کنی من خودم رو حالت خودکاره هوا ک تاریک میشه اونم میره رو دارک اها پس منم برم دارک موودش رو فعال کنم