2777
2789
عنوان

یکسال و نیمه از خانوادم خبر ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 37 پست
عجب مگه چی میشه. خیلی طولانی شده حالا قهرم میکردن یکی دو ماه نه انقدر. الان دختر خاله ی منم بدون عر ...

ولی خانواده من خیلی سرسختن همش هم کیگفتن ارزو داریم و کلی فشار اوردن حتی ذره ای هم کمک نکردن من طرف شوهرم کلا۱۵۰تا بود بابام میگفت از طرف ما۵۵۰تا،الان اصلا پشیمون نیستم که عروسی نگرفتم چون ارایشگاه رفتم عکس و فیلمم گرفتم حرم امام رضا هم رفتیم منتهی شدیدا دلتنگشونم،انشاالله که اشتی کنن

طرف شوهرم کلا۱۵۰مهکون قرار بود دعوت کنن ولی بابام میگف ما۵۵۰مهمون کمکم نمیکرد،نداشتیم به جاش الان خو ...

عه تو چقدر شبیه منی . مو به مو شبیه هم هستیم ولشون کن خودشون اروم میشن

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخرش آشتی میکنید حالا یه کم طول می‌کشه شاید چند سال 

غصه نخور فعلا سرتو به جایی گرم کن ورزشی هنری تفریحی کلاسی چیزی ولی آخرش یه روز آشتی میکنید نگران نباش 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

وقتی اینقدر مهمونی برای خانوادت مهم بوده اشتباه کردی 

حامله بشی و بچه به دنیا بیاری درست میشه نگران نباش همیشه یه نوه جدید باعث آشتی میشه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
شوهرم و خانوادم اصرار داشتن عروسی بگیریم من سفت و سخت ایستادم گفتم نه پولمو نمیریزم سطل آشغالی الآنم ...

منم اصلا پشیمون نیستم چون ارایشگاه رفتم لباس عروس تنم کردم و فیلم و عکسم دارم

۲۰نه گفتم نگو بفهمن همون دیدن پنهونیمون هم خراب میشه

شوهر منم کلا ۵۰ تا مهمون داشت . بعد بابام خودش عروسی نمیگرفت بمن میگفت خودت بگیر پولتو بریز تو شکم فک و فامیله من . حتی جهازمم نداد بخدا یه قرون نداد من خودم خریدم

منم خونه و ماشین دارم الان ‌.حالا واس من منتظرن من برم اشتی کنم من نمیرم . میگن بیا معذرت خواهی کن😐😐

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
۲۰نه گفتم نگو بفهمن همون دیدن پنهونیمون هم خراب میشه

اها

عزیزم انشالله خدا بجای کینه مهر و محبت تو دل پدر و مادرت  قرار بده🥰

ناشناس نمیشه زنگ بزنی حرف بزنی باهاشون؟؟

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
یعنی شمام الان قهربن؟رفت و امد ندارین؟

نه اصلا شهر غریبم هستم فقط مادرشوهر پدر شوهرم هستن . شوهرم هیشکی رو نداره کلا خواهر برادر نداره .فقط یدونه خاله یدونع دایی داره 

شوهر منم کلا ۵۰ تا مهمون داشت . بعد بابام خودش عروسی نمیگرفت بمن میگفت خودت بگیر پولتو بریز تو شکم ف ...

به منم میگفت اگر شوهرت دوستت داشته باشه مهمونا من هرچقدرم زیاد باشه عروسی میگیره،خودشم هیچ کمکی نمیخواست بکنه میگفت وظیفه شوهرته،الان اصلا پشیمون نیستم فقط دلتنگم 

به منم میگفت اگر شوهرت دوستت داشته باشه مهمونا من هرچقدرم زیاد باشه عروسی میگیره،خودشم هیچ کمکی نمیخ ...

من دلتنگم نیستم اگه یه روزم اشتی کنم رفت و آمد نمیکنم . منو خیلی اذیت کردم . شوهر بدبختمو چقدر اذیت کردن میومد خونمون جواب سلامشو نمیدادن.محل نمیدادن . دلم کباب میشد . 

نه اصلا شهر غریبم هستم فقط مادرشوهر پدر شوهرم هستن . شوهرم هیشکی رو نداره کلا خواهر برادر نداره .فقط ...

چقدر مثل منی 

منم شوهرم یه خواهر و یه مادر داره 

که اونام باهاشون خوب بودم ولی رفتن