2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو بکشم طبیعی جلوه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 113 پست
عزیزم طبق تجربه بهت میگم که اینقدرررررر بهش گیر نده می‌دونم بارداری احساساتت دست خودت نیست هیجانی و ...

پولدار نیستم ولی شاغلم به این چیزا که گفتین میرسم ولی من احساس کمبود محبت شدید دارم نمیتونم راحت بگذرم من تنها باشم شوهرم پیش خواهر مادرش نمیتونم من اینجا با حالت تهوع و بدبختی سر کنم اون خوتهرزادش و ببره پارک چون خودش مجبورم کرد بع حاملگی چرا من باید تنها بگذرونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا مردا با زنا فرق دارن‌دنیاشون بی احساس تره بخدا همه همینن😂

بخدا قسم پارسال خواهرش حامله بود بعد اون تنها بود به من زنگ زد گفت برو پیش گوه دهن گشاد تنها نباشع ولی من تنها باشم اشکال ندارع بخدا من ازین ناراحتم موقع حاملگی خواهرش بیشتر از من مواضبش بود انگار این شوهرش بود 

پس چرا برا من این چیزا خیلی سخته شاید به اصرار اون بود من بچه دار شم الآنم انتظار دارم کنارم باشه وگ ...

دیگه حامله ای بجور باهاش کنار بیا ...... من سر همین کارایه شوهرم بعد از ۸ سال دلم نمیخاد دیگه بچه بیارم چون سر اولی دهنم سرویس شد هم  از طرف شوهرم هم از طرف طایفه شوهرم دخترم تنهاست دلش خواهر برادر میخاد ولی یاد اون روزا میوفتم تنم میلرزه طایفه شوهرم از زنه حامله بدشون میاد نحس میدوننش سر همین همش اذیتش میکنن نمیدونم اینا چه موجوداتی ان 

پولدار نیستم ولی شاغلم به این چیزا که گفتین میرسم ولی من احساس کمبود محبت شدید دارم نمیتونم راحت بگذ ...

منظورم این بود که پول بهت میده پول داری یا نه که این کارارو بکنی

می‌دونم چی میگی باور کن این راه جواب میده مخصوصا اینکه میگی می‌ترسه بری و رهاش کنی یه مدت پیگیرش نباشی خودش ترس نیفته تو جونش که چرا پیگیرم نیست 

حالا امتحانش کن ضرری ندارد وقتی محبتو گدایی می‌کنی مسلما محبت قابل توجهی هم نصیبت نمیشه هر چی هم باشه زوریخ تا خودش نخاد

بخدا قسم پارسال خواهرش حامله بود بعد اون تنها بود به من زنگ زد گفت برو پیش گوه دهن گشاد تنها نباشع و ...

ببین میبینه حساسی بدتر میکنه . اینقدر فاز خوب و حال خوب بگیر که اون حرصش بگیره

منظورم این بود که پول بهت میده پول داری یا نه که این کارارو بکنیمی‌دونم چی میگی باور کن این راه جواب ...

من دیگه ازین به بعد کاری بع کارش ندارم خدا کنه تا آخر عمرش حمال خواهر و خواهرزاده و مادرش باشع منم احتیاجی به اون ندارم هم خانوادم حمایتم میکنن هم خودم شاغلم 

شایدم اینجوری بع خودش بیاد 

خیلی کم پیدامیشخ آدم باشن گه نصیب مابدبخت نشد

بخدا خیلی ها هم خیلی خوبن رفتار شوهر خواهرم با خواهرمو میبینم میگم چرا برا من اینجوری نشد یجوری باهاش رفتار می‌کنه انگار  آسمون سوراخ شده خواهرم افتاده زمین ۱۵ ساله ازدواج کردن هنوز به خواهرم میگه عسلم شاید بگین نمایشع من گوشی خواهرم دستم بوده پیامای شوهرش دیدم خدا شاهده مثل زمان ناکزدی

من دیگه ازین به بعد کاری بع کارش ندارم خدا کنه تا آخر عمرش حمال خواهر و خواهرزاده و مادرش باشع منم ا ...

قهر و کم محلی جواب نیستا 

قوی باش و مستقل و بی نیاز به محبتش شاااااااید به خودش بیاد