2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو بکشم طبیعی جلوه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 113 پست
شما کلثوم اکبری نمیشناسی انگار

همون ک ده بیست تا شوهر کشت پولشونو بالا میکشید

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم بیشتر از ۱۲ تا بودن

طبق اخرین امار من ۱۲ تا بوده

واااای ازین بانوی فداکار و عاشق😞

چه فداکاری ها به به

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

خب آره خب اینم کاربر داره ادای اونو در میاره اون گفت کلثوم اکبری هسمه

فقط خبرشو شنیدم

مصاحبشو ندیدم ک

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

حالا جدی هم شد شد 🤣🤣🤣🤣بخدا به این رفتارش ادامه بده بع اون شوهر خواهرش پا میدم هم زندگی این خراب ...

نه🥺اصغفراله ربی و اتوب علیه😐

این چه حرفیه؟

اینجوری بجا اینکه اونو اصلاح کنی خودتم خراب میکنی که😅

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

قرص قند بده

بعد که مرد ۴ متر گودال بکن

دفنش کن تو دو متری یدونه هاپوی مرده پیدا کن دفن کن

بعد مجدد خاک بریز که بوی تعفنم اومد فک کنن هاپویه دیگه نکنن

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

خدایی خودت بگو این حساس شدنه مگه میشع یه مرد یه زن و تنها بزارع تو خونه چند ساعت یه زنک نزنه احوالشو ...

نمیدونم، خودت بهتر میشناسیش.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
قرص قند بدهبعد که مرد ۴ متر گودال بکندفنش کن تو دو متری یدونه هاپوی مرده پیدا کن دفن کنبعد مجدد خاک ...

این خیلی سخت بود من با ۵۸ کیلو وزن یه مرد ۸۰ کیلویی رو چطوری بکشونم تو گودال چطوری اون گودال عمیق رو بکنم 😂😭😭

عزیزم طبق تجربه بهت میگم که اینقدرررررر بهش گیر نده می‌دونم بارداری احساساتت دست خودت نیست هیجانی و زودرنجی ولییییییی مثل خودش نادیدش بگیر اگه پول داری به خودت برس باشگاه کتاب کلاس هنری تا کوچولوت دنیا بیاد بعدشم بچه تو به باش وابسته کن که زیر مسئولیتش شونه خالی نکنه

ن حامله بودم شوهره من مجردی میرفت بادوستاش تا یه هفته . بعد روزایه دیگه ام همیشه دیروقت میومد ..... ...

پس چرا برا من این چیزا خیلی سخته شاید به اصرار اون بود من بچه دار شم الآنم انتظار دارم کنارم باشه وگرنه مرض نداشتم بچه بیارم خودمو بدبختت کنم

این خط قرمز مردهاست البته می‌دونم منظورت چیه فدات .تو میخوای یکم حساس بشه ولی هیچوقت با شوهرت این کا ...

من همیشه یا تریپ افسردگی برمیدارم جلوش یهو خیره میشم به یه نقطه  یا همین کاری که گفتمو میکنم جواب داده🤣🤣

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂