2777
2789
عنوان

رشد نکردن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 73 پست
ن بابا اونجای هیچکس بی نقص نیست ب اونجات نگو زشت چون معیاری وجود نداره براشولی منم اینارو میگم در حا ...

اتفاقا بی نقصه مال خیلیا مثلا همین خواهرم 😂 خوشبحالش

بعد دوستم می‌گفت رفتم زایشگاه برا زایمان بچم اونجا کن نفرو دیدم اونجاشون انقد زیبا و سفید بود از حسودی مردم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

درخاست چرا پسری مگه؟

روانی تاپیکام رو ببین بعد بگو پسری

فقط خواستم بگم .تعلیق میشی همین

پسرای بی ناموس اینقدر واضح توی تاپیک میگن درخواست قبول کن

دیدم سنت رو زده ۱۸ توی خصوصی خواستم بگم چیزی نیست ازدواج کنی به قول قدیمی‌ها استخون میترکونی و تپل میشی

همین

خاک بر سر من آشغال که هرتاپیکی میرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اینم هست ولی سایز متوسطش واقعا خوبهن اینکه اگر ی لباس بپوشی اصلا معلوم نباشه سوتینم نزدی واقعا غ ...

اسفنجی بپوش

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

اتفاقا بی نقصه مال خیلیا مثلا همین خواهرم 😂 خوشبحالشبعد دوستم می‌گفت رفتم زایشگاه برا زایمان بچم او ...

واقعا نمیدونم حکمتش چیه

منم حس میکنم ب عنوان ی18 ساله قشنگ نیست

اوف لعنت بهش ناراحت شدم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

روانی تاپیکام رو ببین بعد بگو پسریفقط خواستم بگم .تعلیق میشی همینپسرای بی ناموس اینقدر واضح توی تاپی ...

اخه یبار برام پیش اومد با طرف حرف زدم بعد دیدم پسره

ببخشید اگر ناراحت شدی از قصد نبود❤

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

واقعا نمیدونم حکمتش چیهمنم حس میکنم ب عنوان ی18 ساله قشنگ نیستاوف لعنت بهش ناراحت شدم

منم!!! با اینکه سنم کمه اما اونجام انقد چروک و زشته ک نگو 😔 الان زمونه بدی شده مثه قدیما ک نیست مردا ب این چیزا اصلا اهمیت نمیدادن

الان انقد جن ده ریخته تو شهر ک اونجاشون خوشگله و سفید و این گوشیا و اینستاگرام و فیلمای پور ن دیگه ازدواج هم خطرناکع پسره ممکنه بگه اونجاتو نشونم بده نشونش بدی فرار کنه 🤣

ی همکلاسی داشتم تو دبیرستان خیلی شرو شیطون بود تو مجازی با هزارتا پسر حرف میزد می‌گفت هر کدوم میان پی وی میگن راستشو بگو اونجات سیاهه یا روشن؟ تپله یا لاغر🤣🤣🤣🤣 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

منم!!! با اینکه سنم کمه اما اونجام انقد چروک و زشته ک نگو 😔 الان زمونه بدی شده مثه قدیما ک نیست مرد ...

ببین فک نکن مال ما مث. مال بچه ست ک

واسه هیچکس اونقد بی نقص نیست 

منم اصا از کلیتوریسم خوشم نمیاد ینی قشنگ ازش متنفرم

اما دیگه چیکار میشه کرد

دقیقاا این فیلم پور.. نا همه چیزو خراب کردن همه چیزو

تو دنیای یک در هزار مث پور.. ن استاراست

اصلا اونجا ها با هم متفاوتن

منم!!! با اینکه سنم کمه اما اونجام انقد چروک و زشته ک نگو 😔 الان زمونه بدی شده مثه قدیما ک نیست مرد ...

وای خدایا چقدد همدردیم بخدا انقدر حسودیم میشه ب دخترایی ک با پسرا رابطه جنسی دارن ن از لحاظ خراب بودنشون بلکه از این جهت ک چ بدن بی نقصی داشتن ک تونستن خودشونو نشون کسی بدن من سینه دارم اونجامم شکلش خوبه ولی تیره اس واقعا نابودم کرده اعتماد ب نفسم ب گوز رفت

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

اونا حرومزاده ان من اونجوری نیستم سر سفره بابام بزرگ شدمنیاز به عذرخواهی نیست.مقصر خودمم

عزیزم ببخشید جدی قصدم توهین نبود

وای خدایا چقدد همدردیم بخدا انقدر حسودیم میشه ب دخترایی ک با پسرا رابطه جنسی دارن ن از لحاظ خراب بود ...

اگه شکلش خوبه ک عالیه

لیزر میشه کنی سفید بشه

من کلیتوریسم بنطرم خیلی زشته از هیچیش خوشم نمیاد ولی رنگش تیره نیست قشنگ برعکس همیم

اگه شکلش خوبه ک عالیهلیزر میشه کنی سفید بشهمن کلیتوریسم بنطرم خیلی زشته از هیچیش خوشم نمیاد ولی رنگش ...

کاش جای تو بودم بخدا کفر نعمت میکنی شکلش اصلا اهمیت نداره رنگش مهمه🥲🥲🥲🥲

ببین فک نکن مال ما مث. مال بچه ست کواسه هیچکس اونقد بی نقص نیست منم اصا از کلیتوریسم خوشم نمیاد ینی ...

ببین من ی چیزایی شنیدم و می‌دونم ک همچین حرفی زدم ما شانس نداشتیم متاسفانه 😂😂 یکی از دوستام از بچگی اونو شوهرش عاشق هم بودن وقتی ازدواج کردن گفت شوهرم گفته ی چیزی بگم ناراحت نمیشی بخدا اگه عاشقت نبودم بخاطر اونجات هرگز باهات ازدواج نمی‌کردم کلا نگاش میکنم حسمو نابود می‌کنه 🤣🤣🤣🤣اینم نتیجه دیدن فیلمای بد

کاش جای تو بودم بخدا کفر نعمت میکنی شکلش اصلا اهمیت نداره رنگش مهمه🥲🥲🥲🥲

منم دقیقا این حسو ب شما دارم وقتی رنگش با ی لیزر راحت درست بشه اما ظاهرش باید ازون جراحیای وحشتنکاک کرد

واقعا رنگ قابل تحمل تره

ببین من ی چیزایی شنیدم و می‌دونم ک همچین حرفی زدم ما شانس نداشتیم متاسفانه 😂😂 یکی از دوستام از بچگ ...

من استرس گرفتم عاقا😬😬

ولی اخه مگ اون تخمای چروک خودشون خیلی قشنگه

ایراد میذارن باید ایراد بذاریم روشون