2777
2789
عنوان

بدون درد ترین راه خودکشی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 101 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوتیسم، پروانه ای، اینا نشون نمیدنسرطان هم همیشه کنترول و درمان نمیشه

ما خودمون چون تو فامیل های درجه یک و دو مون سرطان سینه هست هر ۶ ماه یک بار میرم برا ماموگرافی و چکاب 

گدنه الوداع گلنه جان فدا

مرگ طبیعی بوده خدا صبر میده ولی خودکشی یه چیز دیگه هس برترین دردیه که سر یه مادر و پدر بیاد خودتو جا ...

خودکشی،کنی نگاه های مردم دل مادر و پدرتو میسوزونه بمون و بساز گیرم خودکشی کردی شاید اون دنیا بدتر از اینجا بود فک کنه اون دنیا واقعی باشه نمیدونین که میدونی عذابش چقدره 

مرگ طبیعی بوده خدا صبر میده ولی خودکشی یه چیز دیگه هس برترین دردیه که سر یه مادر و پدر بیاد خودتو جا ...

نمیخوام دیگه برام مهم نیست هیچی

فقط نمیدونم چیکار کنم که هم بی درد باشه هم واقعا تموم شه بعدش

نمیخوام زنده بمونم بعدش خفت بکشم

مرگ عزیزان، زجرها و دردها، فشارهای روحی و روانی تا مرز دیوانگی و جنون، تا مرز سکته رفتن، پر پر زدن ب ...

ن خاطره نمیشه ولی همه ی اینا برای هممون تو یه دوره ای اتفاق میفته

این ماییم که باید درست پشت سربذاریمشون بعد روحت بزرگتر میشه

شاید مشکلاتی ک من پشت سرگذاشتم برای شما مسخره و بی اهمیت باشه، ولی برای من سخت گذشت سخته سخت با گریه با زاری بازجه هزاربارمردم و زنده شدم ولی بعدش بزرگترشدم اون حوادث تو ذهنم هست منم زندم و زندگی میکنم 

دقیقا همه چی چاره داره بخداسختی های زندگی برای همه هست اصلا باید باشن که قدر راحتی های زندگی رو بدون ...

درسته همچی راه حلی داره و مرگ راهش نیست

ولی تو اون لحظه ظرفیت ادم تموم میشه و مغزش نمیتونه پردازش کنه.

من یادمه اون زمان که میخواستم اینکارو بکنم مغزم تحمل حتی یک روز دیگه از زندگی رو نداشت و زندگی بعدی چه بسا بدتر هم باشه رو قبول میکردم تا زندگی اون لحظه رو

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
ن خاطره نمیشه ولی همه ی اینا برای هممون تو یه دوره ای اتفاق میفتهاین ماییم که باید درست پشت سربذاریم ...

زنده ای که فقط نفس میکشه و با مرده فرقی نداره و آدم روزی هزار بار آرزوی مرگ میکنه

برای یه سریا خورده مشکلات و مشکلات پیش پا افتاده رو میگن کلی گریه زاری کردیم اذیت شدیم سختی کشیدیم

بستگی به زحر و عذابی که طرف کشیده داره

زنده ای که فقط نفس میکشه و با مرده فرقی نداره و آدم روزی هزار بار آرزوی مرگ میکنهبرای یه سریا خورده ...

دقیقا همینه هرکسی زجر عذابی داره میکشه که خارج از توان خودش میبینه 

ماجای هم نیستیم ولی هممون این مراحل و میگذرونیم فقط باید امیدوارباشیم 

درسته همچی راه حلی داره و مرگ راهش نیستولی تو اون لحظه ظرفیت ادم تموم میشه و مغزش نمیتونه پردازش کنه ...

بعله درسته برا همین میگم صبر کن و فکر کن تا احساساتت فروکش کنه 

گدنه الوداع گلنه جان فدا

دقیقا همینه هرکسی زجر عذابی داره میکشه که خارج از توان خودش میبینه ماجای هم نیستیم ولی هممون این مرا ...

چیزی که درست نمیشه یا درمانی نداره باید به چی امید داشت و امیدوار بود؟

فرقی نداره این دنیا جهنم و درده اون دنیا هم جهنم و درده

فرق داره این دنیا دوروز جهنم دره و اون دنیا تا ابد جهنم دره

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

چیزی که درست نمیشه یا درمانی نداره باید به چی امید داشت و امیدوار بود؟

به خدا ب معجزه

من همیشه ب شوهرم میگم نباید بچمون جوری بزرگ کنیم ک از خدا ناامید باشه

خودش دلگرمی هست حتی اگر راهی نباشه

شاید خودم همین الان که این حرفارو میزنم درناامیدترین لحظه هام هستم ولی ی یادآوری برای خودم شد

یوقتا لازمه یکی بهمون بگه توکلت ب خداباشه