2777
2789
عنوان

بدون درد ترین راه خودکشی چیه

774 بازدید | 92 پست

راحت ترین راه چیه

قرص زیاد آدم بخوره میمیره؟ چند تا بخوره باید حدودا

میترسم زنده بمونم و بدتر بی اعتمادی خانواده هم اضافه بشه به بدبختیم😭

زندگی کردن

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

خودکشی کلا درد داره..بشین سر جات..خودکشی کار ادمای ضعیفه واسه ی مشکل کوچیک ادم عاقل جون خودشو نمیگبره

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بشین سرجات . قرص بخوری معدتو به فنا میدی

بعدشم دیگه از این حرفا نزن انرژی منفی جذب کنی

پاشو یه دوش بگیر حالت خوب میشه. اگرم تونستی برو بیرون یه هوایی به کله ات بخوره ردیف میشی

مشکلی داری باید به فکر حلش باشی

https://daigo.ir/secret/1706526649//تک غزله ادبیاتِ روانمی✨// ️زمین گرده و کارما کاربلد...

خواهر گلم تو گوگل سرچ کن زندگی پس از زندگی مریم قربانی، تجربه شو ببین خودکشی کرده بود.🌹

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!

عزیزم تو همچین مواقعی یه دوش آب سرد بگیر بعد بشین فک کن دلیل این تصمیم چیه آدم تصمیمات ناگهانی زیاد بگیره و همین الان زنگ بزن اورژانس اجتماعی

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
منم میخوام خودکشی کنم ولی میترسم ۱۵ سالمه دارم از این زندگی میمیرم خیلی حالم بده

۱۵ سال و خودکشی بخدا ما هم سن شما معنی زندگی رو نمیدونستیم چه برسه مرگ

گدنه الوداع گلنه جان فدا