2777
2789
عنوان

آیا کسی حاضره باهم درس بخونیم🌝🪄🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 51 پست
اره بابا باید برای کنکور هم خوند ولی بیشتر نهایی

برای من مشکل اینه نمیتونم تعادل بین درسای کنکور و نهایی ر و برقرار کنم... حتی درسای تخصصی کنکور... چند صد تست برای زیست زدم... ولی برای ریاضی تا الان هیچی 🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعپاد ۳،۴ نفر شد..گروه بزنیم؟؟

منم پایم 

دانشجو حقوقم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
منم شروع کنم عشقی بخونم باهاتون سه تا پایه رو؟رشته ام تجربی بوده

اره اوکیه..گروه بزنیم؟

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

منم پایم دانشجو حقوقم

خیلیم عالی

درخواست بدید لینک گروه در روبیکا رو بفرستم براتون💗

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

برای من مشکل اینه نمیتونم تعادل بین درسای کنکور و نهایی ر و برقرار کنم... حتی درسای تخصصی کنکور... چ ...

من برای کنکور چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه بیشتر میخونم

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

نمیدونم‌والا بی هدفم یکم

نه اینجوری نباش اصلا 

همینکه از الان این تایم به ذهنت رسیده که یه تکونی به خودت بدی خیلی خوبه 

تو از الان میتونی به ۲ رقمی فکر کنی حتی کمتر 

مگه چیت از بقیه کمتره ؟ الان تایمشو داری ذهنشو داری بخون 

به این فکر کن سال دیگه کجایی ؟ پیام نور یا آزاد یا تهران و علامه و بهشتی ؟ خیلی باهم فرق دارن اینا 

دانشگاه خوب بری با چندتا آدم با سواد نشست و برخاست میکنی ، چیزای جدید یاد میگیری ، اگه بخوای میتونی از شهر خودت بری یجای دیگه تجربه کسب کنی مستقل بشی 

شروع کن نذار دیر بشه 

رشته سختی هم نداریم فقطط باید مرور کنی و بخونی 

وقت میشه حجم بیشتر مطالب رو جمع کنید؟

اره خیلی از صبح شروع کنی تا شب میشه

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

نه اینجوری نباش اصلا همینکه از الان این تایم به ذهنت رسیده که یه تکونی به خودت بدی خیلی خوبه تو از ا ...

چه قشنگ🥺🪄