2777
2789

دوازدهم انسانیم..برای کنکور برنامه ای ندارم فقط نهاییا برام تو اولویتن..تست هم کار نمیکنم سطح نمراتمم متوسط رو به پایینه ولی میخوام بالا بره..چون واقعا دوست دارم واسه امتحانات صد خودمو بزارم ولی اگه یکی باشه باهم بخونیم خیلی خوب میشه..😊🧡

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوازده انسانی هستم

میخای درس بخونیم؟شرایطتت رو میگی؟من گفتم تو پست اول..

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

همه تمرکزتو نذار رو نهایی من پارسال این اشتباهو کردم همه نهاییام شد ۱۹ و اینا ولی کنکور زیاد جالب نش ...

پارسال خب کنکور بیشتر بود درصدش ولی امسال برای نهایی ۶۰ هست خیلی بالاتر از کنکور تراز میده 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

سلام... من هستم... منم دوازدهمم...

سلام خیلیم خوبع..

تعدامون ۳،۴ نفری شد..گروه بزنیم؟؟

همه تمرکزتو نذار رو نهایی من پارسال این اشتباهو کردم همه نهاییام شد ۱۹ و اینا ولی کنکور زیاد جالب نش ...

نمیخام دولتی برم عزیزم