2777
2789
ماکارونی بردن آزمایش گفتن از ماکارونیه

من چند تا پیج پزشک تو اینستا دارم اسم برند رو نگفتن گفتن اجازه نداریم اسم برند رو بگیم ولی تو مواد اولیش چیزی بوده که فاسد بوده بعد درست شده 

ولی جدا از این مسائل منم نزدیک دوساله که ماکارونی میخورم دلدرد عجیبی میگیرم ولی مطمعن  هستم از خود ماکارونی هست این دلدرد ربطی به گوشت و روغن و رب نداره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاملاً موافقم باهاتولی این موضوع دیگه وحشتناکه

از کجا معلوم کار دشمن اون برند نباشه .یک چی تزریق کرده روی ماکارونی....اول باید برند بره بگرده چه جوری اتفاق افتاده ...ما اشپزی داشتیم .واسه ختم مامان بزرگم .تو کل غذا شیشه ریز بود.اشپز به ما نگفت کار کیه .بعدا بابام بهش گفت اشپز گفت میدونم کار کیه ولی نمیگم .دشمن بابام شیشه ریز ریخته بود تمام ابرومون را برد

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
از کجا معلوم کار دشمن اون برند نباشه .یک چی تزریق کرده روی ماکارونی....اول باید برند بره بگرده چه جو ...

وای چقد بی وجدان بود یه درصد دلش به حال بچه نسوخت😭

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اسم مارکو نگفتن که

نباید بگن .اکثرش کار رقیبه .چون مسمومیت ها معدود بوده .صد علت داره این کارا واسه اینکه سهام شرکت پایین بیاد و اون سهام بخرند .یا برند ساختش توقیف شه و مارک بقیه خریداری شه

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
دیه اگه مسموم بود تا الان تاثیرشو گذاشته بودمن چی بگم نهار ماکارونی داشتم😭

ماهم خوردیم امروز ساعت ۴

تاکی نشون میده مسمومیتو؟

کسی میدونه؟

وزن ابتدا رژیم👈۱۰۷ وزن اکنون👈۷۵وزن هدف👈۶۸