2777
2789
عنوان

واس سرویس عروسی با این پول میشه چیزی خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 117 پست
من گاهی یادم میره جه شکلی بودهواقعا بودن نبودنش هیچ تاثیری تو کیفیت زندگیم نداشته

دقیقا همینه 

هزارتا خرج دیگه هست اینا چسبیدن به سرویس

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

عزیز معلم آنقدر ندارع ک سرویس النگو کامل یا سرویس طلا کامل بده چه به دخترش چه به پسرش تازه ما چهار م ...

براحرفاتون احترام قاعلم اما یکم مخالفم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همینه هزارتا خرج دیگه هست اینا چسبیدن به سرویس

حالا خرجا هیچ

دغدغه اصلی زندگی فقط بعد مالی نیست

ارامش و احترامه

اگه اینا باشه مسائل مالی هم حل میشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مگه اون پسر غول چراغ جادو هست که آرزوی دختر رو براورده کنه؟اگه قرار باشه ارزوش برآورده بشه خوب پدر و ...

از زمان پیغمبر تا العان رسم بوده برا دختر طلا بخرن  حالا شمامیخای تعقیربدی رسم اکی موفق باشی گلم😅

ول کن تروخدا کی به امید پدر به پسر زن میده ؟مگه زمون قدیمه اخه کی الان اینقدر اضافه میاره که از دهن ...

واقعا نمیفهمم چرا اکثرا چشمشون به خونواده طرفه 

ببین پسر چی داره بعد جواب مثبت بده نه خونوادش

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

من خودم 23سال پیش ازدواج کردم بنا به دلایلی که همه پشتمونو خالی کردن حتی حلقه ازدواجم نخریدیم عروسی ...

خوب این دیگه مشکل از شوهرت بوده 

وقتی دستش پر شده باید میرفتین عکاسی میکردین و لباس میپوشیدی 

منم قرار نیست عروسی بگیرم 

پس الان که قرار نیست عروسی و مراسم نداشته باشم نباید لباس عروس بپوشم و برم عکاسی ؟

از زمان پیغمبر تا العان رسم بوده برا دختر طلا بخرن حالا شمامیخای تعقیربدی رسم اکی موفق باشی گلم😅

از اون موقع تا الان خیلی چیزا تغییر کرده و وضعیت الان با اون موقع قابل مقایسه نیست اصلا 

کسی نگفت طلا نگیرن فقط میگیم سخت نگیرن و پسر مردم قرار نیست غول چراغ جادو باشه به قول شما آرزوی دختر رو براورده کنه 

حالا خرجا هیچدغدغه اصلی زندگی فقط بعد مالی نیستارامش و احترامهاگه اینا باشه مسائل مالی هم حل میشه

که اسی و خونوادش به این چیزا اهمیت نمیدن

خوب شاید تو بله ببل رون صادقانه به خانواده دخترنگفتن نمیتونن هزینه بکنن براطلا واینا العان بهشون برخ ...

ببین اصلا وضع مالی طرف مشخصه وقتی میاد جلو ،مشخصه میتونه طلا بخره یا نه ،از پس اندازش سوال کنن از داراییش از کارش 

من همیشه میگم به دخترای مجرد اطرافم ، اگر توقعی داری تو ازدواج همون اول قبل ازدواج بررسی کن ببین چجوری میتونه از پسش بر بیاد 

خیلیا چشماشونو میبندن بعد تو عقد میرن به مشکل میخورن 

بعدش هی میگن نه ما (فک کردیم) فلانی کمک میکنه 

بین فکر کردن ،قول دادن ،عمل کردن خیلیییی فاصله و اتفاقات ممکنه بیفته ، شرایط حال طرفو باید در نظر گرفت به قولی نقد بچسب نه نسیه 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

از زمان پیغمبر تا العان رسم بوده برا دختر طلا بخرن حالا شمامیخای تعقیربدی رسم اکی موفق باشی گلم😅

زمان پیغمبر با الان مقایسه میکنی؟؟؟؟ طرف اول ماه حقوق میگیره به وسط ماه نمیرسه . کسی که انقد اینچیزا براش مهمه باید چشاشو باز کنه یه پسر پولدار انتخاب کنه البته اگه براش بیاد 

واقعا نمیفهمم چرا اکثرا چشمشون به خونواده طرفه ببین پسر چی داره بعد جواب مثبت بده نه خونوادش

چند وقت پیش اینجا دختره میگفت برام یلدایی درس حسابی نمیاره مادر شوهرم من ارزو دارم و فلان ،بعد مشخص شد به پسر دانشجو با حقوق ۹ تومن با کلی قسط ج مثبت داده 

همه گفتن اخی و فلان و ...

ولی خب من رفتم بهش گفتم ایا وقتی این اومد شرایطش بهتر بود ؟گفت نه اصلا حقوقم نداشت 

گفتم خب پس مگه ج بله ندادی به یه ادم صفر پس بشین پای خربرزه ای که خوردی 

بهش برخورد !!!! اونم توقع از مادر شوهر داشت 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ننه گلم خیلییییی بزام طلا خرید بعدش اما کلا هیچی طلای عروسی نمیشه اینم یک نمونه طلام 50گرم دسبند

نیازی به عکس نبود چون من نگفتم طلا نگرفته برات 😂😂😂

من گفتم مشکل از شوهرت بوده که بعدش نرفتین عکاسی و لباس عروس نپوشیدی واسه عکاسی 

چند وقت پیش اینجا دختره میگفت برام یلدایی درس حسابی نمیاره مادر شوهرم من ارزو دارم و فلان ،بعد مشخص ...

خیلی باحالن .چشاشون کوره تازه بعد بینا میشه مخصوصا اگه اطرافیانشون فتنه هم باشن که دیگه هیچی

زمان پیغمبر با الان مقایسه میکنی؟؟؟؟ طرف اول ماه حقوق میگیره به وسط ماه نمیرسه . کسی که انقد اینچیزا ...

باکمال احترام 

اما دوتا النگو ویک سرویس طلا دست عروس کردن که دیگه این همه داستان نداره

قبلا  شش تاالنگو وسرویس سنگین

العان گرونیه درست اما درحد یک جفت النگو وسرویس سبک دیگه انتظاربالایی نیست

نیازی به عکس نبود چون من نگفتم طلا نگرفته برات 😂😂😂من گفتم مشکل از شوهرت بوده که بعدش نرفتین عکاسی ...

اره ولله 23ساله حسرت تودلم موند  خیلیییییییی هم خشکل بودم اون زمانا العان دیگه بدرد لباس عروس نمیخورم😥😥