2777
2789
عنوان

واس سرویس عروسی با این پول میشه چیزی خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 117 پست
دقیقا دقیقاااآفرین به شعور شما

❣️

زنده باشی عزیزم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
خب ۴۰تمنم خانواده عروس بزارهچی میشه مگ

که بعد داماد بفروشه بزنه به زخم زندگی ؟؟

دیگه پدر عروس جهیزیه یه میلیاردی بگیره که داماد ببره تو خونه اجاره ای بچینه سرویس طلا هم بخره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لنگو؟

ببخشید متوجه نشدم چی نوشتید 😅

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
میگه ندارم آخه خرج تالار و اینا هن هست آدم مونده چی بگه تو که نداری غلط کردی دوماد بشی

گناه داره چرا اینطوری میگی؟ خب اگه سختشونه و براشون خیلی مهمه طلاق بگیرن پسره حداقل طعنه نشنوه

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

من خودم 23سال پیش ازدواج کردم بنا به دلایلی که همه پشتمونو خالی کردن 

حتی حلقه ازدواجم نخریدیم عروسی هم که هیچ بخاطر شوهرم گذشت کردم ازهمه چیز

الحمدرلله شوهرمم خیلییییییییییی ادم خوبیه 

اماهمیشه حسرت تو دلمی حتی زمانی که دخترم لباس عروس تنش کرد دوست داشتم منم بپوشم و....... 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
نه من نمیگم باید پولدارباشه اما دخترم یه ارزوهایی براخودش داره حداقل یک جفت النکو وسرویس طلا روکه می ...

دختر اگه ارزو داره از اول موقع ج مثبت دادن باید به ارزوهاش فک کنه مرد با تملک بیشتر انتخاب کنه نه تازه ج مثبت بده و از بقیه توقع کنه 

همین یه جفت النگو و یه سرویس میوفته نزدیک ۲۰۰ تومن 

حقوق یه ادم عادی الان ۲۰ تومنه !!!

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

باور کن این چیزا ملاک خوشبختی نیستمنم تازه عقد کردمهمسرم سرویس گرفت ولی 16 گرمه سنگین نگرفتحتی یک با ...

من ۸ساله ازدواج کردم به خدا فقط شاید ۳بار سرویسمو انداختم

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

دختر اگه ارزو داره از اول موقع ج مثبت دادن باید به ارزوهاش فک کنه مرد با تملک بیشتر انتخاب کنه نه تا ...

خوب شاید تو بله ببل رون صادقانه به خانواده دخترنگفتن نمیتونن هزینه بکنن براطلا واینا العان بهشون برخورده

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
کسی ک پول نداره حق ازدواجم نداره بفهمید خواهشن اینکه یه سرویسه خرجای زندگی بیشتر از ایناست

خدایی این حرفارو از کجا میارید!!! اینا فقط افکار دخترای که چشمشون دنبال پول و خیلی چیزارو نمیبینن... لطفا انعطاف پذیر تر باشید فکرتون رو بزرگ کنید... بخاطر همین فکرا و حرفاس جوون ها به راه بد کشیده شدن و جامعه روز به روز به فساد و تباهی کشیده میشه. کی قدیم اینجور بود... دارن زندگیو بخودشون سخت میکنن وگرنه با مدارا کردن خیلی مسائل حل میشه 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من ۸ساله ازدواج کردم به خدا فقط شاید ۳بار سرویسمو انداختم

من گاهی یادم میره جه شکلی بوده

واقعا بودن نبودنش هیچ تاثیری تو کیفیت زندگیم نداشته 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
نه من نمیگم باید پولدارباشه اما دخترم یه ارزوهایی براخودش داره حداقل یک جفت النکو وسرویس طلا روکه می ...

عزیز معلم آنقدر ندارع ک سرویس النگو کامل یا سرویس طلا کامل بده چه به دخترش چه به پسرش تازه ما چهار ماه پیش سه جفت النگو معمولی خریدیم شد ۷۰ میلیون نه طلای عروسی بود نه سرویس عروس  خانواده پسره که معلمن چی گیرشون میاد که دیگ بخوان آنقدر خرج کنن 

معلم هستن بازاری و بانکی و پتروشیمی که نیستن زندگی با معلمی یعنی نخوری نپوشی ک زندگی جمع کنی 

مگه اون پسر غول چراغ جادو هست که آرزوی دختر رو براورده کنه؟

اگه قرار باشه ارزوش برآورده بشه خوب پدر و مادرش براورده کنن براش 

با این اوضاع اقتصادی یه جوون از کجا بیاره طلای سنگین و خرجای سنگین بده ؟

النگو هست این؟

نه عزیزم

دستبنده، گردنبند و گوشواره هم داره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.