2777
2789
بله حتما بخودت برس عزیزم هرکیم هرچی گف اصلا گوش نده با شوهرت حرف بزن بگو بخند محل نذار

چه کارای زیبایی دیگه ای میتونم انجام بدم به نظرتون دوتا بچه کوچیک هم دارم که دست و پیگیری 

این دختر خانم بسیار خوشتیپه اما بخاطر عمل های زیبایی زیادی که انجام داده قیافه اش خیلی مصنوعی و یه ک ...

سعی کن اصلا و ابدا مشخص نباشه روش حساسی

خیلی عادی رفتار کن سر و وضعتم خوب باشه ولی نه یجوری که بفهمن به خاطر اون به خودت خیلی رسیدی. فامیل منتظرن یه چیزی ببینن حرف دربیارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن اصلا و ابدا مشخص نباشه روش حساسیخیلی عادی رفتار کن سر و وضعتم خوب باشه ولی نه یجوری که بفهمن ...

دقیقا مشکل فامیله انقدر بعد ازدواج گوشه و کنایه زدن رفتن رو اعصابم همش الکی حرف در میارن یا مثلا از اون دختر خانم پیشم تعریف میکنن تا حرصم بدن 

اره دقیقا اولش که ازدواج کردم داشتن دق میکردن حتی فامیل خودم هرروز یه حرف در میاوردن تا از همسرم جداشم ولی داغش رو دلشون مونده الان وقتی بچع هامو میبینن از حرص نمیدونن چیکار کنن ولی در ظاهر اصلا نشون نمیدن

اره دقیقا اولش که ازدواج کردم داشتن دق میکردن حتی فامیل خودم هرروز یه حرف در میاوردن تا از همسرم جدا ...

منم دقیقا عین توام ی خاری تو چشماشون ولی متاسفانه سه بار سقط کردم و بچه ندارم قدربچهاتو بدون عزیزم

دقیقا مشکل فامیله انقدر بعد ازدواج گوشه و کنایه زدن رفتن رو اعصابم همش الکی حرف در میارن یا مثلا از ...

اجازه نده هرکس ک قراره حرصتو دربیاره اصلا سمتش نرو وهم کلام نشو برای خودت ارزش قایل شو

منم دقیقا عین توام ی خاری تو چشماشون ولی متاسفانه سه بار سقط کردم و بچه ندارم قدربچهاتو بدون عزیزم

انشاالله زودتر دامنتون سبز بشه و بچه اتون بغل بگیرین ن

اتفاقا منم بچه اولم سقط شد برای بچه دومم چله عاشورا ورداشتم الحمدلله به سلامت به دنیا اومد برای دومی هم قرآن ختم کردم

عزیزم اینهمه که میخای خرج و مخارج بیشتر بتراشی که بدتر استرسم بگیری که میخان هی از قیافه جدیدت ایراد بگیرن بگو با دو تا بچه سختمه تو اون یه هفته بچه ها رو بهونه کن  ....تو قزوین خونه های اجاره ای هست یه هفته رو تو سایت دیوار بگرد واسه خودتون یه خونه اجاره کن که اینجوری اعصابت خیلی راحتتره  

عزیزم اینهمه که میخای خرج و مخارج بیشتر بتراشی که بدتر استرسم بگیری که میخان هی از قیافه جدیدت ایراد ...

نمیشه بلاخره خواهرشوهرمه وجود اون دختر خانم هم اذیتم نمیکنه خیالم از همسرم هم راحته فقط بعضی از فامیل که چشم دیدنمو ندارن سعی میکنن با حرفاشون اذیتم کنن منم میخوام خیلی سرتر دیده بشم تا نتونن حرفی بزنن 

نمیشه بلاخره خواهرشوهرمه وجود اون دختر خانم هم اذیتم نمیکنه خیالم از همسرم هم راحته فقط بعضی از فامی ...

اونا اگه زیادی حرف زدن یه جمله بگو فقط

بگو  اگه همسرم میخاست بهشو میگرفت نه اینکه بیاد خواستگاری من لابد تو من چیزی دیده که اونو نخواسته بزار بیشترررررر با حرفت بسوزن