بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره دقیقا اولش که ازدواج کردم داشتن دق میکردن حتی فامیل خودم هرروز یه حرف در میاوردن تا از همسرم جداشم ولی داغش رو دلشون مونده الان وقتی بچع هامو میبینن از حرص نمیدونن چیکار کنن ولی در ظاهر اصلا نشون نمیدن
عزیزم اینهمه که میخای خرج و مخارج بیشتر بتراشی که بدتر استرسم بگیری که میخان هی از قیافه جدیدت ایراد بگیرن بگو با دو تا بچه سختمه تو اون یه هفته بچه ها رو بهونه کن ....تو قزوین خونه های اجاره ای هست یه هفته رو تو سایت دیوار بگرد واسه خودتون یه خونه اجاره کن که اینجوری اعصابت خیلی راحتتره
عزیزم اینهمه که میخای خرج و مخارج بیشتر بتراشی که بدتر استرسم بگیری که میخان هی از قیافه جدیدت ایراد ...
نمیشه بلاخره خواهرشوهرمه وجود اون دختر خانم هم اذیتم نمیکنه خیالم از همسرم هم راحته فقط بعضی از فامیل که چشم دیدنمو ندارن سعی میکنن با حرفاشون اذیتم کنن منم میخوام خیلی سرتر دیده بشم تا نتونن حرفی بزنن