2777
2789

چی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ماجرا از این قراره که دی ماه عروسی خواهرشوهرمه و قراره بریم قزوین چون اکثر آشناها اونجان و داماد هم اهل اونجاست و مراسم هم همونجا حالا ما یک هفته قراره بریم اونجا بمونیم اما مشکل من اینکه عموزاده پدرشوهرم یه دختر داره که قبلا قراره بوده با همسرم ازدواج کنه اما به مشکل خوردن نشده حالا اونام عروسی دعوت هستن و دقیقا کناره خونه پدرشوهرم توی قزوین خونه دارن توی این یک هفته قراره هرروز ببینمش 

ماجرا از این قراره که دی ماه عروسی خواهرشوهرمه و قراره بریم قزوین چون اکثر آشناها اونجان و داماد هم ...

بیخیال هرچی بوده تموم شده و الان هم اون خانم ازدواج کردن هم شوهر تو با تو ازدواج کرده

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
نه مشکلم اینه بقیه بخوان مارو مقایسه کنن

حسابی بخودت و تیپت برس حرف اینو اونم به یه ورت باشه

این دختر خانم بسیار خوشتیپه اما بخاطر عمل های زیبایی زیادی که انجام داده قیافه اش خیلی مصنوعی و یه کم ترسناک شده از همسرم هم خیالم راحته اما مطمعن اطرافیان خیلی با حرفا و مقایسه اشون منو اذیت میکنن مخصوصا چند نفر که اصلا از من خوششون نمیاد

منم تصمیم گرفتم یه کارای بکنم که هم خوشتیپ تر باشم هم زیباتر تا بقیه با حرفاشون اذیتم نکنن مثلا برای عروسی مژه  ناخن بکارم موهامو هم رنگ کنم نظر شما چیه؟ 

منم تصمیم گرفتم یه کارای بکنم که هم خوشتیپ تر باشم هم زیباتر تا بقیه با حرفاشون اذیتم نکنن مثلا برای ...

بله حتما بخودت برس عزیزم هرکیم هرچی گف اصلا گوش نده با شوهرت حرف بزن بگو بخند محل نذار