2777
2789
عنوان

بچه ها سلام وضع مالی شوهرم خوبه کارش خوبه دو ساله ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلا بخر با پولاش مثلا بهش بگو برای تولدم اینا طلا برام بخر خیلی خوشحال میشم و انرژی میگیرم و... در ع ...

طلا بیست تومن اینا نهایت سی تومن خیلی بشه مناسبت همینجوری نمیخره

زحمتشو اون کشیده میخوای بنام شما کنع؟شما حاضری بری پول دربیاری به نام اون کنی؟؟کمی منطق و انصاف هم خ ...

عشقم مگه زندگی مشترک نیس؟ خوب من خونه زحمت میکشم اون بیرون خونه دیگه 🥲 بنظرت اشتباهه؟

خوب برا خودشه دوست ندارع‌ ب اسم شما کنه ...من اصلا از این حال و هواها خوشم نمیا..شوهرم گفت خونه رو ب ...

چندسال ازدواج کردی؟ وضع مالی شوهرت چطوریه گلم

ببین تو‌زن خیلی ساده‌ای هستی. دوروبرت زنای بدجنسی هستن که دارن احساستو‌به زندگیت خراب میکنن. حرفات خیلی ساده و سطحی و بی منطقه. یعنی چی که فاکتور طلا به نام خودشه؟!

کی اینا رو بهت یاد داده؟

همون آدمی که این مزخرفات رو تو‌گوشت کرده دشمن درجه یک زندگیته و اگر بخوای اینجوری ادامه بدی، اول جوری خودتو از چشم شوهرت میندازی که دیگه هرگز نخوادت. دوما قطعا قطعا قطعا به طلاق و جدایی خواهی رسید!

این فکرای مزخرف رو از ذهنت بیرون کن و فقط تمرکزت روی زندگیت و لذت بردن ازش باشه. به شوهرت احترام بذار و دیگه این دو دوتا چهارتای مسخره رو تمومش کن. نیازهات رو ازش بخواه. قطعا برات فراهم میکنه. تو الان انقدر ذهنت خرابه که معلومه اگر چیزی هم از شوهرت خواستی جوری رفتار کردی که حساسش کردی. چون دل و زبونت یکی نیست. داری ازش حساب کشی میکنی و اونم خوشش نمیاد. اگر از این فازا بیای بیرون میبینی که بی محدودیت واست خرج میکنه. به خودت برس، شاد باش، از زندگی لذت ببر. برو رانندگی یاد بگیر، کم کم ماین بخر. دیگه کم کم به فکر بچه باش. برای خودت و بچه و همسرت بهترین خوراک و پوشاک رپبخر و استفاده کن و لذت ببر. طلاهای قشنگ بخر و ازشون لذت ببر.

خواهشا زنای اطرافت رو از زندگیت دور کن. حتی اگر مادر و خواهرت هستن. تو ساده‌ای و وسط زنای حسود گیر افتادی. ازشون دوری کن و هر لذت و خوشحالی تو زندگیت داری بهشون نگو. دیگه نذار زیاد بیان خونت!

خواهش میکنم حرفامو جدی بگیر. تو خیلی خام و ساده‌ای.

دیگه هم هیچ کجا آمار داراییاتونو و اهدافتونو به کسی نده.

این حسودا اگر نتونن از طریق خودت زندگیتو خراب کنن، میرن واست دعا جادو‌میگیرن. دیگه کسی رو خونت راه نده!

ببین تو‌زن خیلی ساده‌ای هستی. دوروبرت زنای بدجنسی هستن که دارن احساستو‌به زندگیت خراب میکنن. حرفات خ ...

سلام گلم میتونم درخواست دوستی بهت بدم؟ چقدر حرفات قشنگه از کجا متوجه شدی ساده ام؟؟ هفده ساله گواهی نامه دارم پشت ماشین میشینم ن خواهر مادرم حرف شما رو میزنن