گفتن تا آخر آذر ماه مرحله سوم سود سهام عدالت مربوط به ۱۴۰۱ رو واریز می کنن
پس همون نزدیک یلدا همین واریز کنن
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بیچاره خواهرت😂😂😂بابات جداگونه باید به خواهرت پول سهام بدهپدر شوهر وضعش خوب بود اسم بچه ها شو رد ن ...
خواهرم ازدواج کرده ب همه ما میدن جز اون
میگ اقبال منو ببین ب من نمیدن😅😅
من اصلا ب همسرم نمیگم پول واریز میکنن.یهو میگم پول کمتر بهم میده
فقط میدونه سهام عدالت دارم
آخه مبلغیم نیس .بابا لاقل ی تومن بدین ی چیزی بشه
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
آره والا پولی نیسهر وقت میگیرم و شوهرم میفهمه میگه خب بریم بیرون خرج هله هوله و شاممون میشه😂😂
نگو.بگو اصلا منم قطع کردن دیگ نمیدن😆😆
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙