2777
2789
گفتن تا آخر آذر ماه مرحله سوم سود سهام عدالت مربوط به ۱۴۰۱ رو واریز می کنن

پس همون نزدیک یلدا همین واریز کنن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
اونایک پدرشون شغل دولتی داشتن و اسم نوشتن ب اونا میدنمثلا ما بابام واسمون سال ها پیش نوشته ولی اسم خ ...

بیچاره خواهرت😂😂😂

بابات جداگونه باید به خواهرت پول سهام بده

پدر شوهر وضعش خوب بود اسم بچه ها شو رد نکرده 

حالا من هی غر میزنم به جون شوهرم 😂😂😂

اون هم منتظره سهاممو بگیرم بره خرجش کنه🤦‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تریدری؟

نه تریدرکسی سهام خریدوفروش میکنه من بیشترمیخرم ونمیفروشم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
شوخی میکنی😐

نه بخدا سوریه مجمع روبراه من 15600ریخته بودن😀😀😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بیچاره خواهرت😂😂😂بابات جداگونه باید به خواهرت پول سهام بدهپدر شوهر وضعش خوب بود اسم بچه ها شو رد ن ...

خواهرم ازدواج کرده ب همه ما میدن جز اون

میگ اقبال منو ببین ب من نمیدن😅😅

من اصلا ب همسرم نمیگم پول واریز میکنن.یهو میگم پول کمتر بهم میده

فقط میدونه سهام عدالت دارم

آخه مبلغیم نیس .بابا لاقل ی تومن بدین ی چیزی بشه 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیچاره خواهرت😂😂😂بابات جداگونه باید به خواهرت پول سهام بدهپدر شوهر وضعش خوب بود اسم بچه ها شو رد ن ...

اون موقع ثبت نام خیلی شلوغ بود بایدساعتهاتوصف میشستم  ومیگفتن باید500هم خودتون بدیدبعدیکسال  خیلیامنصرف شدن میگفتن مااگر500داشتیم خودمون میخریدیم سهام  یادمه من رفتم بنویسم همسرم دعوام کردنرومریض میشی 😀

خواهرم ازدواج کرده ب همه ما میدن جز اونمیگ اقبال منو ببین ب من نمیدن😅😅من اصلا ب همسرم نمیگم پول وا ...

آره والا پولی نیس

هر وقت میگیرم و شوهرم میفهمه میگه خب بریم بیرون خرج هله هوله و شاممون میشه😂😂

آره والا پولی نیسهر وقت میگیرم و شوهرم میفهمه میگه خب بریم بیرون خرج هله هوله و شاممون میشه😂😂

نگو.بگو اصلا منم قطع کردن دیگ نمیدن😆😆

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
اون موقع ثبت نام خیلی شلوغ بود بایدساعتهاتوصف میشستم ومیگفتن باید500هم خودتون بدیدبعدیکسال خیلیامن ...

جدی ؟؟

یعنی ۵۰۰ هزار تومن باید میدادن؟؟

فکر نکنم‌ خونواده م پولی داده باشن 

بهشون میگفتم ۵۰۰ تک تومنی بدین برا مدرسه تب میکردن😂😂

جدی ؟؟یعنی ۵۰۰ هزار تومن باید میدادن؟؟فکر نکنم‌ خونواده م پولی داده باشن بهشون میگفتم ۵۰۰ تک تومنی ب ...

اوموقع نه امابعدا که سهام دادن هرکس سهامش یک میلیون نبود بایدپول واریزمیکردتاسهامش کامل بشه

اونایک پدرشون شغل دولتی داشتن و اسم نوشتن ب اونا میدنمثلا ما بابام واسمون سال ها پیش نوشته ولی اسم خ ...

پدر منم شغل دولتی نداشتن. ی سال دوباره باید ثبت نام میکردی و شماره شبا رو ثبت میکردی تا بریزن. هرکسی اینکارو کرده سود هم میگیره

همتا اسم خـودمه♥
اون موقع ثبت نام خیلی شلوغ بود بایدساعتهاتوصف میشستم ومیگفتن باید500هم خودتون بدیدبعدیکسال خیلیامن ...

اگر پونصد میزدی سهامت میشد ی تومن و سود کامل میگرفتی اگر نه سود همونو میدادن 

همتا اسم خـودمه♥
اگر پونصد میزدی سهامت میشد ی تومن و سود کامل میگرفتی اگر نه سود همونو میدادن

بله