2777
2789
عنوان

با شوهر آشغال جمع کن چه کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 71 پست
کدوم شهری؟ از این اپلیکیشن های اکو و بهروب و اینا که ضایعات جمع میکنن ندارین؟ به اونا زنگ بزنی وانت ...

میخواج بی سروصدا بریزم بره اینجوری بجه هام ممکنه به باباشون بگن

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
اون دوچرخه‌ی عهد قاجار رو از خیابون پیدا کرده؟:)

نه ما بچگی پسرم بوده

الان یه سال دوچرخه جدید خریدن این مونده هنوز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهرم اینجوریه همه چیز را جمع میکنه هیچی را دور نمیندازه کارتن کارتن مرتب میچینه تو انباری😫😫😫 ...

من مدام با شوهرم سر پاره کردن لباسا دعوا داریم ولی خیلی حس خوبی میگیرم کمدا خالی میشن  

Hastii17 سابق
مادرشوهرم اینجوریه همه چیز را جمع میکنه هیچی را دور نمیندازه کارتن کارتن مرتب میچینه تو انباری😫😫😫 ...

بلز خدا خیرش بده کارتن کارتم مرتب میکنه این ۶میجوری پرت میکنه اتبازی

مثلا مشما زباله میگم ببر بنداز اول میگرده ببینه چیز بدردش میخورع

اختلال احتکار که با نام های اختلال انباشت انگاری یا اختلال ذخیره سازی هم شناخته می شود، در حقیقت یک ...

من دیگه کلافه شدم بخدا لباسای موقع نوجونیشو هنوز داره که الان نه اندازه س نه سالم همه رو تاکرده گذاشته تو یه گونی گذاشته انباری میگم حداقل بده به یه نیازمند میگه نه حیفن چه حیفی آخه بخداهرچقد میگم به من میگه تو عقل نداری تو نرمال نیستی چون خانوادگی این مدلن

من مدام با شوهرم سر پاره کردن لباسا دعوا داریم ولی خیلی حس خوبی میگیرم کمدا خالی میشن

آخ گفتی

چیه همش شلوغ

مادرشوهرم همش نصیحتم میکنه مامان من هیچی را دور نمیندازم منم میگم مادر من همه چیز را دور میندازم😂😂😂😂😂😂

بلز خدا خیرش بده کارتن کارتم مرتب میکنه این ۶میجوری پرت میکنه اتبازیمثلا مشما زباله میگم ببر بنداز ا ...

خدا صبرت بده من بودم همه را میریختم بیرون شلنگ میکشیدم حیاط را میشستم

من دیگه کلافه شدم بخدا لباسای موقع نوجونیشو هنوز داره که الان نه اندازه س نه سالم همه رو تاکرده گذاش ...

اتفاقا بیشتر افراد دچار این اختلال، یکی از نزدیکان شون هم این اختلال را داره و ژنتیک نقش مهمی داره. باید درمان بشن، ولی متاسفانه خودسون قبول ندارند. یکی از دوستهام همسرش این مشکل را داره، هر از گاهی بدون اینکه همسرش متوجه بشه کم کم میریزه بیرون. ولی یکبار همسرش متوجه شده بود و به شدت عصبانی و دلخور شد. الان هم تا چیزی را پیدا نمی کنه، به دوستم شک می کنه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اتفاقا بیشتر افراد دچار این اختلال، یکی از نزدیکان شون هم این اختلال را داره و ژنتیک نقش مهمی داره. ...

من خودم روانم بهم میریزه اگه ریختو پاش باشه همش درحال تمیزکاریم از شانسم با این شوهر گیرافتادم چندروز پیش اسباب بازی های خراب بچه مو جمع کرده بودم چندتاکارتون بدم بازیافتی نذاشت میگه حیفه بذار انباری بخدا تو انباری دیگه جای سوزن نیست بازم یادم افتاد فشارم از حرص رفت بالا وقتیم انباری رو تمیزمیکنه یه ذوقی میکنه اینا رو ببین میدونی اینا الان چندن من از حرص میگم خفه ش کنم

ارد انبار کنی جونور و کرم میزنه خونه پر از حشره و مریضی میشه

همه رو ریختم دور😅

آخ کیف کردن😍😍

چند بار فروغون پر کردم بردم وسط بیابون