2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم همسرم بیماره

| مشاهده متن کامل بحث + 4479 بازدید | 151 پست
با این چیزا ک درست شدنی نیست...

قبول نمیکنه بیاد مشاوره؟ بنظر میرسه هرچی سنش بره بالا تر بدتر میشه و تو،تو سن جذابیت هستی این حالشو بدترمیکنه...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام جواهر خوبی؟چیکار کرده باز این همشهری من🥺 جلوش به خونوادت زیاد توجه نکن چون بهم میریزه....جواهر ...

این چه همشهری اییه داری🤕🤕🤕

چرا این جوریه...

ببین داداشاش انقدررر مطیع زناشونن ک...

اما این منو همه جا رسوا کرده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر که تاثیری گذاشت...اما همسر من اصلا خانواده منو آدم حساب نمیکنه...مثلا هم سنو سال مادرمبعد ...

خب فهمیده نمیری اذیت میکنه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

تهرآن...بعدش چی شد؟ همسرت چیکار کرد؟وای من اگه همچین کاری کنم ک خیلیییی شرایطم بد میشه

منم تهرانم

بابا راحت میان ک کدوم منطقه ای

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

قبول نمیکنه بیاد مشاوره؟ بنظر میرسه هرچی سنش بره بالا تر بدتر میشه و تو،تو سن جذابیت هستی این حالشو ...

نه عمرا قبول نمیکنه..‌ منم دیگه قید مشاور زدم چون یه طرفه ک فایده نداره...

دقیقا داره بدتر میشه روز ب روز  

ببین مردا خیالشون راحت باشه نمیری هربلایی سرت میارن 

باید همیشه استرس رفتنتو داشته باشن و خیالشون راحت نباشه این بزرگترین قانونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این چه همشهری اییه داری🤕🤕🤕چرا این جوریه...ببین داداشاش انقدررر مطیع زناشونن ک...اما این منو همه ج ...

💔💔💔💔💔مریضه باور کن خودش بیشتر عذاب میکشه حتی درحدی که شاید بستری لازم هم بشه درآینده🥺 راضی شه بیاد مشاوره قرص بخوره حداقل کنترل شه جواهر این ته تهش ترس از دست دادنت رو داره وزرنگ هم هست میدونه وابسته هستی کاری نمیکنی...تو مگه همون جواهری نیستی که تنها کار میکرد و زندگی میکرد پاشووووو نترس یه بار تصمیم بگیر اینطوری تو هم مثل خودش میشی همین قسمت که میگی وقتی نیست هم توهم اینو داری که داره نگات میکنه....

این علائم‌ رو جدی بگیر اینا آلارمن....بنظر بیماری های روحی وروانی واگیردارن...

نه عمرا قبول نمیکنه..‌ منم دیگه قید مشاور زدم چون یه طرفه ک فایده نداره...دقیقا داره بدتر میشه روز ب ...

حدااقل خودت برو ببین مشاوره چی میگه شاید اصلا ادامه دادن به صلاحت نباشه خدای نکرده....

خب من ک نمیخوام پلیس بیارم...

لازم شه باید بیاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین مردا خیالشون راحت باشه نمیری هربلایی سرت میارن باید همیشه استرس رفتنتو داشته باشن و خیالشون راح ...

میدونم. 

ولی از اول اخلاقش همین بود... 

ما اولین بار که رفتیم بیرون هنوز اصلا نمی‌دونست من جوابم چیه . بهم گفت این آخرین باریه ک از در خونه با رژ لب اومدی بیرون

میدونم. ولی از اول اخلاقش همین بود... ما اولین بار که رفتیم بیرون هنوز اصلا نمی‌دونست من جوابم چیه . ...

ببین چ اعتماد بنفسی داشته باید چنبار میزدی تو پرش قبل ازدواج چندسالگی زنش شدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40