2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم همسرم بیماره

| مشاهده متن کامل بحث + 2629 بازدید | 125 پست
خب گفتی خودشیفته ستبرای اون مقایسه کردم مگه تاپیکت راجع به این موضوع نیست؟

اره. منظورم شرایطشون بود... 

آخه گفتی اون زنشو بیرون میکرد... ولی این منو اسیر خودش کرده ک هیچ جا نرم فقط آویزون اون باشم

خدا رو شکر که همسرت تغییر کرد...من میدونم زندگیم همینه... از صبح امروزم دوباره شروع کرده.. فقط بهش پ ...

خب تو زود کم میاری من رفتم گذاشتم کف دست مادرم قفل کرد بنده خدا نمیدونست چی بگه بعدم دیگه واقعا داشتم میرفتم نوبت دفترقضاییم گرفتم دیگه فهمید شوخی ندارم پیش مامانمم ابروش رفته داداشم میفهمیدن اتیشش میزدن

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اونا اصلا نمیترسه ... فقط میخواد ناراحتتون کنه...

پس از طلاق و مهریه چی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بترسونش از طلاق و مهریه یا چندبار زنگ بزن پلیس من شوهرم عزراییل بود بخدا منم بی زبون جلو خانوادم خیل ...

مگه پلیس ایران مثلا میاد در خونه ببینه یه شوهری چرا داره با زنش بد رفتار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

مگه پلیس ایران مثلا میاد در خونه ببینه یه شوهری چرا داره با زنش بد رفتار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره میاد من چندباری زنگ زدمو اومد کدوم شهرید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثلا چه تیکه ای....

مثلا بگو ماشاالله ب این دامادتون بعد یه ریز نگاش کن بگو نمیدونید چ شاهکارایی کرده قبلی ک بیایین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط حرف خودش باید باشه. محدودم کرده. مدام چکم میکنه. همه چی باید مطابق نظر اون باشه..وقتی هست باید ...

یادمه قبل بچه‌دار شدنت یه کاربر بهت گفت فروردینیا همشون بیمار جنسی ان 

از دور مث اسب نجیبن ولی نزدیک که میشی میبینی سرکش و وحشی ان اصلا رامم نمیشن ... یا کلا باید به حرفش باشی و زندگی کنی باهاش یا جدا شی این درست نمیشه دیکتاتور بودنش ذاتیه ...دست خودش نیس

بیمار جنسی یعنی چه کار میکنه؟

خودخواهیاشو زور گویی و قدرشو  تو اون موقع ام داره. 

کارایی ک میدونه دوست ندارم مجبورم میکنه و.... 

یه وقتایی ام خیلی خوبه ها... ولی یه وقتایی یه آدم دیگه س انگار 

خب تو زود کم میاری من رفتم گذاشتم کف دست مادرم قفل کرد بنده خدا نمیدونست چی بگه بعدم دیگه واقعا داشت ...

خدا رو شکر که تاثیری گذاشت...

اما همسر من اصلا خانواده منو آدم حساب نمیکنه...

مثلا هم سنو سال مادرم

بعد من که نمیخوام برم... اونجوری اوضاع بدتر میشه برام