2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم همسرم بیماره

| مشاهده متن کامل بحث + 4056 بازدید | 151 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۴

درکت میکنم منم ۱۸ سال با شوهرم اختلاف سنی دارم بچت چتدسالشه؟

بنظرم حالشو بگیر چنبار منم اوایل برام قلدری میکرد زدم تو پرش چنبار الان ادم شده 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

دیگه کم کم تا یه ساعت دیگه می‌یاد.. اخلاقشو دیگه حفظم.امشب حتما غرغرو و بهونه گیره. ک فردا اونا می ...

اگر بزاری کف دست خونوادت چی میشه خجالت میکشه و معذب میشه یا بدتر دعوا راه میندازه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

درکت میکنم منم ۱۸ سال با شوهرم اختلاف سنی دارم بچت چتدسالشه؟بنظرم حالشو بگیر چنبار منم اوایل برام قل ...

دو سالش...  

نه این وقتی من بخوام حالشو بگیرم خیلیییییی بدتر میشه افتضاح میشه. 

وقتی کوتاه میام باز بهتره

دو سالش... نه این وقتی من بخوام حالشو بگیرم خیلیییییی بدتر میشه افتضاح میشه. وقتی کوتاه میام باز به ...

بترسونش از طلاق و مهریه 

یا چندبار زنگ بزن پلیس 

من شوهرم عزراییل بود بخدا منم بی زبون 

جلو خانوادم خیلی موشه و فیلم بازی میکنه

چند وقت پیش زنگ زدم ب مامانم گفتم دیگه طاقتشو ندارم میخام جدا شم خیلی ترسید الان باورت نمیشه داره ظرف میشوره برام عصرونه بزاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر بزاری کف دست خونوادت چی میشه خجالت میکشه و معذب میشه یا بدتر دعوا راه میندازه؟

بدتر میشه... کلا یه جوریه ک جلو خانوادم میخواد با حرفاش و کاراش یه نمایشی راه بندازه ک نشون بده من چطوری به حرفشم

بدتر میشه... کلا یه جوریه ک جلو خانوادم میخواد با حرفاش و کاراش یه نمایشی راه بندازه ک نشون بده من چ ...

خب عالیه بترسونش ک بخانوادت میگی روی واقعیشو و جدا میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بترسونش از طلاق و مهریه یا چندبار زنگ بزن پلیس من شوهرم عزراییل بود بخدا منم بی زبون جلو خانوادم خیل ...

یکی دو بار حرفشو زدم. حتی واقعا خواستم برم... 

با حرف و قول و...  نذاشت... 

ولی بعدش وایساد تو روم گفت یه بار دیگه ازین حرفا بزنی قلم پات شکسته میشه‌‌‌.. 

یکی دو بار حرفشو زدم. حتی واقعا خواستم برم... با حرف و قول و... نذاشت... ولی بعدش وایساد تو روم گفت ...

خب دیگه فهمیده نمیگی بنظرم بزار فردا خانوادت بیان یه تیکه بنداز ک بفهمه میتونی بگی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بترسونش از طلاق و مهریه یا چندبار زنگ بزن پلیس من شوهرم عزراییل بود بخدا منم بی زبون جلو خانوادم خیل ...

خدا رو شکر که همسرت تغییر کرد...

من میدونم زندگیم همینه... 

از صبح امروزم دوباره شروع کرده.. فقط بهش پیام دادم ناراحتم جوری جوابمو داد ک لال شدم دیگه . امشبم میدونم ک بیاد باز یه داستانه