2777
2789
عنوان

گریه نوزاد قبل ادرار

146 بازدید | 16 پست

سلام من نوزاد دوماهه دارم بیست روزگی ختنه اش کردم تا چند روز پیشم خوب بود ولی تازگیا قبل ادار گریه میفته تا پوشکو باز میکنم ادرار میکنه اروم میشه چند وقته پوشکه مولفیکس استفاده میکنم

موندم از چیه از پوشکه یا عفونت کرده

عکسشم میزاریم ببینید 

این به نظرتون طبیعیه؟

ببرش متخصص اورولوژی

بچه منم قبل ادرار گریه میکرد ، به هر کی میگفتم مسخره م میکردن میگفتن حساسیت بیخود مادرانه داری

بردم اورولوژی

گفت تنگی مجرای ادراری داره

یه پماد ساده داد ، فورا رفع شد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببرش متخصص اورولوژیبچه منم قبل ادرار گریه میکرد ، به هر کی میگفتم مسخره م میکردن میگفتن حساسیت بیخود ...

ماهی یه بار میبرشم دکتر متخصص اطفال الان تازه بردم قبلش خوب بود تازگی اینجوری شده

به نظرتون برای پوشک نیست

روزه شک دار نگیرید گلم نه خودش زبون داره دردش رو بگه نه ما پزشک هستیم که مشکل این طفل معصوم رو  تشخیص بدیم  

قرمزی و التهاب داره و از طرفی گریه موقع دفع ادرار 

پس بهتره پزشک ویزیتش کنه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

پوشکش نکن ببین باز گریه میکنه یا ن ؟

دوست عزیزی ک گفتن هیدرونفروز داشتن داداشون .الان تو سونو نشون میدن موقع بارداری ..من بچم توی سی هفته ک بودم سونو بهم گفت 

بچم قبل ختنه بله گریه میکرد...بعد ک ختنه اش کردم اول یه کم زور میزد بعد ادرار میکرد کم کم خوب شد

عفونت هم اگ ادرارش بو میده عفونته ولی اگ دیدی بدون پوشک هم گریه میکنه ببرش دکتر شاید سوزش دارع

پوشکش‌ کوچیک نیست یه سایز بزرگتر ببند تند تند عوضش کن نکنه عفونت ادرار باش

سایز ۲ هست 

قبلا پوشک مای بی بی استفاده میکردم اینجوری نبود الان تازگی اینجوری شده به گریه میفته پوشکشو باز میکنم تازه ادرار میکنه شاید  سایز ۲ تنگه براش یا به مولفیکس حساسیت داره 

نه واسه پوشک نیست حتما حتما ببرش دکتر مجاری ادرارش مشکل داره

تازه مارک پوشکشو عوض کردم اینجوری شده قبلا راحت ادرار میکرد موقع پوشکش میکنم هم گریه میکنه بدش میاد