2777
2789
عنوان

گول نی نی سایت خوردم

563 بازدید | 36 پست

به استاد زبان دانشگاهمون گفتم خواهرم چهارسال هی کارتون و...گداشت نهایت چندتا کلمه بچه یاد گرفت و تمام .پس چی میگن بچه شون با تی وی و کارتون طبقه بندی خودش یادمیگیره از بدو تولد یاد میگیرن بچه ما یادنگرفت 

گفت چرت محضه بچه باید یادبگیره و به کار ببره و تمرین کنه وبا دیدن کارتون این امر محقق نمیشه .فقط ورودی هست خروجی نداره.اونم ورودی کاملا نامفهوم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بچهاشون در حد اوه یس یادگرفته خب برا کسی ک همونم نمیدونه یادگرفتنه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

من ولی دیدم طرف با کارتون دوزبانه زبون باز کرد. فکر کنم هوش زیادی باید بچه داشته باشه

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

چون این برای زمانیه که بچه پایه ای از زبان داشته باشه 

تو مهدکودک های المان به دوستمون توصیه کرده بودن بچه تا 7 سالگی فقط و فقط باید به زبان مادری خودش مسلط بشه 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
چون این برای زمانیه که بچه پایه ای از زبان داشته باشه تو مهدکودک های المان به دوستمون توصیه کرده بود ...

بچه یکی دوساله چه پایه ای داره اخه😂

ما بچه یکی از اقواممون از همون اول خارج به دنیا اومده و مهد رفته

الان به هر دوتا زبان کاملا مسلطه

من دیدم خیلی ها تو خود محیط مثلا به زبان دیگه حرف میزدن خودش بلد نبود صحبت کنه ولی می‌فهمه که طرف چی میگه اونم چون تو  محیط به زبون صبحت کردن کارتون فقط شنیداری خوب میشه ولی اگه خودش تکرار نکنه فایده نداره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

منو خواهرام که با کارتون و فیلم و مکالمه یاد گرفتیم:

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

یکی میگه بچه اول باید زبون مادری یادبگیره بعد شروع کنید به زبان دوم

یکی میگه از بچگی فقط و فقط کارتون زبان اصلی ببینه(اصلا فیلمهای شبکه داخلی نبینه) دوزبانه میشه

تجربه خود من اینجوریه که دخترم دو سه ماهی کارتون زبان اصلی میدید و هلو وبای و تنکیو یادگرفته بود.. و جالبه بدون اینکه من بهش بگم درزمان درست استفاده میکرد

البته ما نمیخاستیم دوزبانه بشه، فقط به خاطر خراب شدن انتن تی وی مدتی فیلمهای جم کیدز میدید

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»