2777
2789

از وقتی اومدم نی نی سایت ب خودمم شک دارم بس بعضیاشون بدبینم کردن💔😂☹ حالا یه سوال

بنظرتون خیلی بده یه پسر مجرد با زن داداشش ک ۱۰ سالم زنه ازش بزرگتره با دوتا بچه هاش ک ۴ساله و ۷ ساله هستن تنها بمونه خونه؟ در این صورت زن شال نزاره مشکلی داره؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برخلاف نی نی سایت 

ولی ما هنوز همون صفا و صمیمیت های قبل تو زندگیمون هست 

چند تا تاپیک دیدم نوشته بود شوهرم خواهرش رو رسوند خونه 

خیلی نگرانم خیلی ناراحت شدم خواهرش رو رسوند 

واقعا نمی‌دونم هدفشون از این تاپیک ها چیه 

ولی مثلا من الان برم خونه دختر عموم 

شب بخوام تنها برگردم اجازه نمیدن  

شوهر دختر عموم منو می‌رسونه خونمون 

اصلا این حرفا رو نداریم 

اتفاقا اگر من تنها برگردم خونه با اسنپ بگیرم همه میگن چقد شوهر فلانی بی رگ بود 

یه دختر تنها این موقع شب رفت خونه

طرف  ماشین زیر پاش بود دختره رو نرسوند 

بعد میام نی نی سایت شاخ در میارم. که حتی به خواهرش هم شک دارن 

برخلاف نی نی سایت ولی ما هنوز همون صفا و صمیمیت های قبل تو زندگیمون هست چند تا تاپیک دیدم نوشته بود ...

عزیزم ببخشید من این سوالو میپرسم شما خانوادتون همگی ازادین؟اخه میخوام بدونم چجور خانواده هایی اینطور هستن بسته یا ازاد 

من الان خیلی ناراحتم نامزدم(میگم نامزد ک تعلیق نشم)تنها خونه داداشش مونده باهاشم قهر کردم 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
عزیزم ببخشید من این سوالو میپرسم شما خانوادتون همگی ازادین؟اخه میخوام بدونم چجور خانواده هایی اینطور ...

اتفاقا اصلا آزاد نیستیم 🥲😂

فقط هنوز مثل قدیم به قولی میگن نگاهاشون پاک هست 

مثلا برادر شوهر با زن داداشش دیگه واقعا مثل  خواهرش رفتار می‌کنه 

یه نفر یه چیزی به عروسشون بگه مثل این میمونه که به خواهرش همچین حرفی زده باشن 

اینجوری نیست که بگه به من چه 

یا اینکه مثلا حالا زنش بگه تو بیخود کردی برای اون دعوا کردی 

میگم که هنوز مثل قدیم روی هم غیرت دارن 

یا مثلاً یه غریبه به یکی از دخترای فامیل ما فحش بده 

واقعا به همه پسرای فامیل بر میخوره

حتی دامادا که غریبه باشن 

اتفاقا اصلا آزاد نیستیم 🥲😂فقط هنوز مثل قدیم به قولی میگن نگاهاشون پاک هست مثلا برادر شوهر با زن دا ...

عزیزمم🥲ماهم همینطوریم ولی من دیگ زیادی حساس شدم خودمم دارم اذیت میشم میشه بیای تاپیک جدیدم نظرتو بگی یکم ذهنم ازاد شه؟