این حرفای من نه جنبه تفرقه اندازی بین زن و مرد داره و نه چیز دیگه لطفا با ذهن باز بخوانید و گارد الکی نداشته باشید
من دست بوس تمام مردان واقعی و زحمتکش ایران زمین هستم ❤️
اما حرفم چیه ؟ من به عنوان دختر توی جامعه کسی که سالها کار کرده و در محیط های آموزشی و فرهنگی حضور داشته این مسئله رو تجربه کردم ، اینکه به عنوان یک خانم ازت انتظار دارن دختر خوبی باشی ، حالا دختر خوب بودن از نظرشون اینه که هر چقدر بهت بی احترامی شد هر چقدر آزار و اذیت دیدی سکوت کنی و حیا داشته باشی و چیزی نگی این شده نماد دختر خوب و خانم بودن ولی اگر این دختر خوب بودنه میخوام دختر خوبی نباشم ، میخوام هر جا بهم بی احترامی شد محترمانه اعتراض کنم و بگم من لایق احترام هستم اگر فهمیدن که هیچ ولی اگر نفهمیدن فاصله میگیرم ، میخوام از حقم دفاع کنم و تو سری خور نباشم بیذارم از اینکه وقتی هر چی از دهنشون در میاد بار آدم میکنن و جواب میدی میگن دختر خوبی باش ، لعنت به تعریفی که از دختر خوب بودن دارند ...
من یک زن آزاده ام ، یک زن جسور و تابو شکن ، بیذارم از خفه خون گرفتن من بیذارم از جمله هیس دختر ها فریاد نمیزنن 💔
هر ظلمی به ما زنان کردن از سکوت ما بود ، اگر مظلومی وجود نداشته باشه ظالمی هم وجود نداره ، مظلوم نباشید جسور باشید ، باور کنید در نهایت کسی بخاطر دختر خوبی بودن ازتون تشکر نمیکنه ( این تجربه تلخ رو ازم بپذیرید )