2777
2789

خانما من میخوام برای وام ازدواجم برنامه ریزی کنم. میخوام با بخشیش وسایلمو بگیرم و بقیه ش هم طلا بگیرم و پس انداز کنم برای بعدا که بتونم باهاش زمینی چیزی بگیرم.

همسرم هم با بخشی از وامش وسایل رو گرفته و بقیه ش هم داره 

حالا بهم میگه چون من وامم رو برای زندگی مشترک خرج کردم تو هم باید برای زندگیمون خرج کنی و مخالفه که باهاش طلا اینا بگیرم 

نمیدونم واقعا حق با اونه یا نه 

خودم هم میخوام قسطاش رو بدم

دوستام باهاش ماشین و اینا گرفتن ولی همسرم ماشین داره 

موقعی که من وام گرفتم ۳۰ تومن بود...نزدیک ۲۵دادن.۳تومن بلوکه کردن.دوتومن هم کارمزد.....فقط و فقط شد وسایل خونه

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب واقعا .سال ۹۴کلا ۳تومن بود وام .یادمه جهاز شوهرم شد ۷تومن جهاز من ۱۵تومن.یعنی نصف وسایلارم نمیرسید

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
موقعی که من وام گرفتم ۳۰ تومن بود...نزدیک ۲۵دادن.۳تومن بلوکه کردن.دوتومن هم کارمزد.....فقط و فقط شد ...

آخه من بخشی از وسایلمو از قبل با حقوق خودم گرفتم که الان بتونم وامم رو نگه دارم. حدود صد اینا تا حالا وسیله گرفتم اما بازم خیلیش مونده 

آخه من بخشی از وسایلمو از قبل با حقوق خودم گرفتم که الان بتونم وامم رو نگه دارم. حدود صد اینا تا حال ...

راستش منم اگر وسایلمو میگرفتم قطعا باقی مانده پولمو طلا میگرفتم...ب همسرت هم بگو که این طلاهارو میگیرم ممکنه بعدها بفروشیمش برای خرید خونه و این چیزها انشاءالله

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من