2777
2789
عنوان

دختر مجرد و مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1882 بازدید | 184 پست
برای همسر یا پارتنر آیندش بله فرق داره باید توضیح بده ایناروبرای عموم مردم نه فرق نداره

دقیقا کاش همه می‌فهمیدن این موضوع فقط به خود اون آدم و همسر آینده اش ربط داره نه به عموم مردم که همه جا اعلام کنه من مطلقه هستم

لایک نکنید

چون میترسم از برگشتن به مجردی ... یکم خانواده سمی دارم از سرکوفت و زخم زبون بقیه که رووشون تاثیر بذا ...

طلاق یه تصمیم کاملا شخصیه

خودت باید حساب کتاب کنی ببینی زندگی کردن باهاش ارزش داره یا نه؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا باید درباره اش فکر کنم مگه اینکه بخوام باهاش ازدواج کنم که مرد نیستم پس دیگه تو خط فکریم نیست .باکره بودنش هم یه مسئله شخصی با یکم بار حقوقی هست برا خودش وهمسر آینده اش دیگه به کسی ربط نداره 

تفاوتی نداره عزیزم،خودتو اذیت نکن .مهم باور و دیدگاه خودته.بقیه ناخودآگاه تحت تاثیر باور ما هستند... ...

بعدها بخوام ازدواج کنم اون آقا تو تو ذهنش درمورد من چی میکه؟

نکنه بنظرش آدم بی ارزشی باشم؟

چون دیدم خیلی از آقایون رو که با خانمی که مطلقه هست کم ارزشی میکنن. 

تو این سایت یبارخوندم شوهرش بخاطر ازدواج قبلی خانمش وسط دعوا بهش گفته بود تویی که زیر خواب یکی دیگه بودی برامون اینطوری حرف نزن😞

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

واقعا؟از زندگی الان راضی هستی؟یاد همسر سابق نمیفتی؟ بگی کاش حدا نمی‌شدم اون حداقل اخلاقای اینو نداشت ...

مشخص نیست همسر فعلیم چطوریه چون 5 ماهه عقد کردم در کل بدتر از قبلی نیست یه اخلاقای بدی داره ولی نامزد سابقمم یجور اخلاقای خاصی داشت هیچ کس کامل نیست که 

طلاق گرفتی شما ؟😞پدر مادر تاحالا زخم زبون نزدن؟فامیل اشنا؟چطوری بهت نگاه میکنن

اسی خودتو بدبخت نکن و همین الان جدا شو 

چون بعدا همه برات میرن کنار و فقط خودت میمونی و عذابت الان خیلی بهتره جدا شی تا بعد عروسی الان از هر سه ازدواج یه مورد طلاق و عادی شده به خاطر بقیه زندگی خودتو نابود نکن فقط یه بار قراره عمر کنی کسی هم بعدا دوست داشته باشه کاری نداره خودش قبلاً ازدواج کردی یا نه

لایک نکنید

طلاق یه تصمیم کاملا شخصیهخودت باید حساب کتاب کنی ببینی زندگی کردن باهاش ارزش داره یا نه؟

نه ارزش نداره 

من کودکی خیلی سختی داشتم کنار خانواده از برگشتن میترسم هعی

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

در این صورت شما فقط یه نامزدی ناموفق داشتی

همچنان یه دختر مجرد هستی 

از دید من مطلقه به چشم نمیای چون وارد زندگی مشترک که نشدی

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

شرایطت خیلی خوبه من مجردم ولی باکره نیست

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

چون باکره ای ننرس ازدواجم میکنی

از ازدواج نکردن نمی‌ترسم خواستگار زیاد داشتم و دارم...

ولی میترسم درباره طرز فکر آقایی که بعدا میاد 

تسحاس میکنم حقیر تر از خانم های دیگه میبینن همچین دختری رو 😞

عزیزم طلاق داریم تاطلاق

اگر واقعا داری اذیت میشی حرف مردم برات اهمیت نداشته باشه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊