2777
2789
عنوان

دختر مجرد و مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 184 پست

نظر مردم برات مهم نباشه

زندگی و ارامش خودت باید برات مهم باشه

ولی قطعا برای پسری که میخاد ازدواج کنه فرق میکنه که دختره قبلا شوهر داشته یا نه

چون هیچ پسری خوشش نمیاد زنش قبلا با یه مرد دیگه.....

چون میدونه حتی باکره هم باشی بهرحال یه سری شیطنت جنسی کردی با همسذت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا نظر دیگران برات مهمه؟ اونم نی نی سایت ک آدمای داخلش مال دوران قاجارن

یادت باشه اگر بمیری هم ته دغدغه ی آدمای نزدیک و فامیلت هم رنگ نوشابشونه

پس نظر اینا برات مهم نباشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من دو سال پیش با این شرایط جدا شدم الانم ازدواج کردم مجدد

واقعا؟

از زندگی الان راضی هستی؟

یاد همسر سابق نمیفتی؟ بگی کاش حدا نمی‌شدم اون حداقل اخلاقای اینو نداشت؟

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

خب میبرنت پزشک قانونی نامه میبری دادگاه تایید که کرد نه انگار خانی اومده نه خانی رفته پاک میکنن اسمش ...

پاک شدن اسمش برام مهم نیست بعدا اگر بخوام ازدواج کنم خودم توضیح میدم براش همه چیزو 

ولی چرا پاک میکنن؟ چون عقد بودم؟

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بی خیال بابا یکیو میشناسم دوتا بچه داره از دو تا شوهر یعنی یه بار جدا شده ولی هنوز به خودش میگه دختر 😐

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
چرا نظر دیگران برات مهمه؟ اونم نی نی سایت ک آدمای داخلش مال دوران قاجارنیادت باشه اگر بمیری هم ته دغ ...

چون میترسم از برگشتن به مجردی ... یکم خانواده سمی دارم 

از سرکوفت و زخم زبون بقیه که رووشون تاثیر بذاره میترسم 

اون تاپیکو منم دیدم و خیلی حرص خوردممطمئنم بعضیاشون یه مشت نر زن ستیز بودن زنی که طلاق گرفته یه زن م ...

دقیقا استارترش یه آدم نفهم و بیشعور بود که هر چی هم توضیح میدادی بهش باز حرف خودشو میزد چون خودش مجرد بود سنشم بالا بود میترسید اگه به مطلقه بگن مجرد موردای این از دستش میپره!!!!

لایک نکنید

طلاق گرفتی شما ؟😞پدر مادر تاحالا زخم زبون نزدن؟فامیل اشنا؟چطوری بهت نگاه میکنن

ن عزیزم تازه عقدم ولی یه سری چیزای جدید از خودش و خانوادش رو شده مادرم میگ اگ قبل عقد میدونستم هیچ وقت نمیذاشتم عقد کنی 

منم واقعا گنگ و گیجم نمیخام مطلقه بشم

جاست الان
ن عزیزم تازه عقدم ولی یه سری چیزای جدید از خودش و خانوادش رو شده مادرم میگ اگ قبل عقد میدونستم هیچ و ...

اگر موضوع اینقدر جدی هست بیشتر روش فکر کن