2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار قدر بدونین اگر سرکار نمیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 140 پست
در عوض کلی مزیت دیگه داره براش از جمله استقلال مالی.این اشتباهه رایجیه متأسفانه که همه‌ی کار های خون ...

عارشون میاد کار کنند وگرنه دو تا ظرف جابجا کردن کسیو نکشته یا حداقل کارا شخصی خودشون و انجام بدن نمیمیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ خانم شاغلی اجازه تحقیر خانم خانه دار ندارهو هیچ خانم خانه داری اجازه تحقیر خانم شاغل نداره نظر م ...

بله دقیقا همینه هرکس مختار برای آرامش خودش،خودش تصمیم بگیره.

ولی جدیدا مد شده یه طوری شاغل ها به خانه دار ها میگن نه من شاغلم حس حقارتو بهت منتقل میکنن

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

منم شاغلم کارمم فکری و سنگین و یه عالمه ارباب رجوع 

گاهی وقت نمیکردم چندساعت چیزی بخورم

از وقتی ازدواج کردم درسا حسابی رنگ خونمو ندیدم 

الان باردارم دوماهه مرخصی گرفتم انقدر آرامش دارم فقط پول ندارم  

انسان برای مفید بودن و مستقل بودن متحمل یک سری رنج ها میشهخانم های خانه دار هم ارزشمندن در نوع خودشو ...

اینکه سر ماه حاصل دست رنجت خودت رو میگیری واقعا هم شاد بودن داره 

اینو قبول دارمخب واقعا شاغل بودن سختهیکسری دردسر دارهمخصوصا خود من امسال عجیب دارم اذیت میشمخونه‌ام ...

راه دور خیلی سخته، من چندین سال مثل شما روزی بیشتر از دو ساعت وقتم تو راه می‌گذشت، الان حدود دو ساله راهم در حد یه ربع شده و واقعا تفاوتش تو رضایت شغلیم بی اندازه ست 

جان و جهان من تویی   
اینکه سر ماه حاصل دست رنجت خودت رو میگیری واقعا هم شاد بودن داره

دقیقا🤌🏻

کلا ادم با تلاش و در تکاپو بودن معنا پیدا میکنه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

کسی که شاغله باید واقعاً علاقه داشته باشه تا سختیاش رو به جون بخره.

من حدود ۱۰ سال شاغل بودم از سن خیلی کم ولی خیلی علاقه داشتم به کار کردن.

جدا از جنبه ی مالی ذهنم آروم می شد،،انگار اون چند ساعتی که سرکارم مغزم استراحت می کرد و فکر و خیال نداشتم.

تا باردار شدم نرفتم سرکار الانم به خاطر زایمان و بچه داری موندم خونه ولی اگه یه پرستار خوب پیدا کنم صددرصد دوباره میرم.

کسایی که شاغلن بیش تر خستگیشون شاید به خاطر سیستم بد زندگی ما و ازدواجه،،این تقسیم بندی وظایف زندگی مشترک طبق قانون و فرهنگ و....از نظر من اشتباهه.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

راه دور خیلی سخته، من چندین سال مثل شما روزی بیشتر از دو ساعت وقتم تو راه می‌گذشت، الان حدود دو ساله ...

من ۴ ساعت تو راه رفت و برگشتم!!!!!

مخصوصا شیفت‌های بعدازظهری عملا جنازه‌ام‌به خونه میرسه

روزی صدبار لعنت میکنم باعث و بان ی  اونی که این طرح رو ریخته که معلم سال‌های اول کاریش باید بره منطقه محروم 

دوسالِ کار میکنم

انگاری اندازه ۱۰سال دچار فرسایش شدم

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

اونایی که میجنگن سه دستن

1_ مردای تنبله بی خاصیت و بی غیرت که چشمشون به پول زنه!

2_زنهایی که پرستیژ و درآمد شغلشون بالاست و نفسشون از جای گرم درمیاد

3_دخترای مجرد که توی خونه بابا بدون هیچ مسئولیتی میخوابنو میخورنو میگردن و کاره بیرون بیشتر براشون جنبه تفریح داره و پولشو هم خرج خوشگذرونی میکنن!

وگرنه زنی که کارگری میکنه اونم با حقوق پایین و سختی کاره زیاد،از اون ورم باید بچه داری و خانه داری و مهمون داری بکنه هییییچوقت از کار کردن زنها دفاع نمیکنه!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

چقدر زود برگشتید

اصلا از خونه نشینی خوشم نمیاد و افسردگی گرفته بودم 

زایمانمم طبیعی بود مشکل بخیه و اینا نداشتم 

بعد دوماه التماس از شوهرم راضی شد و بچه به بغل برگشتم سر کار 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

اونایی که میجنگن سه دستن1_ مردای تنبله بی خاصیت و بی غیرت که چشمشون به پول زنه!2_زنهایی که پرستیژ و ...

یک مورد اصلی هم زن هایی هستن که خواهان برابری هستن و میخوان دستشون توی جیب خودشون باشه و مادر یا همسر بودنشون مانع کارشون نشه 

نه کار با پرستیژ دارن نه.. صرفا میخوان کار کنن و نون اور باشن.

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ