2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار قدر بدونین اگر سرکار نمیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 140 پست
خدا هیچکس مجبور به تحمل سختیش نکنهخیلیام البته از روی علاقه خودشونه

درسته 

من درخد سرویس مدرسه شدن علاقه دارم صب تاشب کلا دوساعت زمان میذاری سختی هم نداره 

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819

در عوض کلی مزیت دیگه داره براش از جمله استقلال مالی.

این اشتباهه رایجیه متأسفانه که همه‌ی کار های خونه و بچه ها رو دوش خانوم باشه. وقتی خانوم هم شاغله مثل آقا چرا باید کار دو برابری انجام بده؟؟

خانوم های خانه دار چون خانه داری براشون یه جور کار محسوب میشه خودشون تموم کار های خونه رو تقبل می کنن که اوناهم باید بهشون کمک بشه واقعا.

ولی زن شاغل دیگه وظیفش نیست کارخونه رو به تنهایی به دوش بکشه. هرکاری هست باید تقسیم بشه.

چقدر از مرد های تن پرور که اصلا باورشون نمیشه یه روز بخوان یه استکان جابه‌جا کنن بدم میاد و نفرت دارم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینهمه درس خوندیم اگر قرار تو خانه بشینیم چرا اینقدر به خودمون سختی بدیم به نظرم فقط آدم های تنبل نظ ...

اره واقعا من تنبلم اما راجب خودم نگفتم

راجب چیزایی که شنیدم گفتم و بنظرم خیلی ستم بود

شاغل بودن خانم با شرایط کاری سخت خوب نیست واقعا، ولی شغل خوب با ساعت کاری خوب لذت بخشه واقعا، هم از ...

اره دقیقا ولی کجا پیدا میشه

یه خانمی به من گفت از نظر توی تنبل این بده ولی واقعا چیزی که سخته،  برای همه سخته

کار اگر نزدیک باشه تایمش اوکی باشه چرا که نه

ولی وقتی بچه داری تو مسئولیت اضافه داری

کارتم سخت باشه... خب این عملا یزیدیه 

تا کی توان تحملشو داری .... تنبل نباشیم یجا کم میاری 

اصلا چی از زندگی میفهمی

اره دقیقا ولی کجا پیدا میشهیه خانمی به من گفت از نظر توی تنبل این بده ولی واقعا چیزی که سخته، برای ...

منم اگه قرار بود شرایط کاریم سخت باشه قطعا نظر شما رو دارم، کار سخت یا تایم طولانی زن رو فرسوده میکنه مخصوصا اگه بچه داشته باشه، ولی معمولا هر چی تحصیلات بالاتر باشه شرایط کاری بهتر میشه 

جان و جهان من تویی   

اینو قبول دارم

خب واقعا شاغل بودن سخته

یکسری دردسر داره

مخصوصا خود من امسال عجیب دارم اذیت میشم

خونه‌ام تا مدرسه خیلییییی دوره و فقط چندساعت تو راه رفت و برگشتم

عملا استراحت درست درمون ندارم

زندگی شخصیم هم ازین ور دچار یکسری چالش شده

ولی درنهایت شاغل بودن برام مفیدتره

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

من حامله بودم پنجشنبه تقریبی وقت زایمانم بود

یکشنبه ظهر داشتم از سرکار بر میگشتم توی اسانسور کیسه ابم پاره شد 😁😂

بعدم بچمو از دوماهگی به خودم اویزون میکردم شبیه کوآلا میرفتم سر کار

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

انسان برای مفید بودن و مستقل بودن متحمل یک سری رنج ها میشه

خانم های خانه دار هم ارزشمندن در نوع خودشون

ولی خانمی که هم کار خونه میکنه هم شاغله نقش اجتماعی پر رنگ تری داره و هویتش صرفا با کار خونه مشخص نمیشه

مستقله و برای هر چیزی دستش جلوی کسی دراز نیست

نقشی رو تو جامعه ایفا میکنه

و افق دیدش و روابط اجتماعی گسترده تری داره

من به عینه دیدم خانم های شاغل شاد ترن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من حاضرم سرویس بشم اما در عوض زندگیم یکنواخت نباشه ،از بیکاری هم نیام تو نت و مجازی 

خانم های شاغل نه تو مجازی بحث میکنن نه اعصاب خودشون رو الکی خرد میکنن 

وقتشون میره برا کیفیت زندگیشون 

تازه منظم تر هم هستن