2777
2789
عنوان

ی سوال در مورد مجرد و مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 42 پست
ینی واقعا نمیدونین یا خودتونو میزنین ب اون راه😃مسئله نگاه بد و تحقیرآمیز جامعه‌ساینکه مردا زن مطلقه ...

وا چ ربطی داره؟

اگ اینجوری فکر کنیم ک هیچی سر جاش نمیمونه 

اینا ی سری قرارداده توی زبان و ادبیات 

ربطی ب دیدگاه عموم نداره 

ی مرد جدا شده هم دیگ مجرد نیست و مطلقه است 

خب وقتی بگم منی ک جدا شدم مجردم؛حقیقت اینک جدا شدم از بین میره؟خیر 

و اتفاقا باید کلی توضیح در مورد اینکه قبلا ازدواج کردم هم بدم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالبه ی مرد جدا میشه اسم براش تعریف نمیکنن فوقش میگن جدا شده خیلی اوضاع جامعه ما خرابه با این نظام حاکم

بعد میگن چرا بخای ازین مملکت مهاجرت کنی وقتی هیچگونه ارزش و احترامی نداری حالا من مرد هستم وای ب حال خانم ها

بعضی از دوستان خیلی واضح دلیلش رو توضیح دادن

چون کلمه عربی هست و به کسی میگن که رها شده، ترد شده

دلیل دوم:

همونطور که به مرد مطلقه یا بیوه نمیگن! به زن هم نباید بگن

کاربری دوستم فعلا دست منه

الان ماست رو با ادما مقایسه کردی؟بعدم بله این اسامی زیبا نیستن، و وقتی ما با عقل و شعورمون میفهمیم ز ...

منظورم اینه هر چیزی ی عنوانی داره 

از انسان گرفته تا اشیا و ... 

من نوعی میتونم واسه جلوگیری از سواستفاده اشخاص غریبه الکی بگم مجردم ،ولی نمیتونم حتی بین جامعه ای ک منو میشناسن بگم مجرد 

چون حتی ی بچه هم فرق بین اینارو میدونه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عزیزم واقعا متوجه نمیشم چرا اینجوری میگید؟

چون هیچ کس دلش نمیخواد تو عنوانی که برای خودش استفاده میکنه حتما داستان زندگیشو واس شما توضیح بده چرا باید حتما بگه جدا شده؟ ای بابا

خانمی که جدا شده مجرده بله کاملا این القاب اهانته ما خانما خودمون به خودمون رحم کنیم لاقل

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خانومی ک جدا میشه بهش میگن مجرد واقعا زشته چیز دیگه ی بهش بگن و بی احترامی هست فوقش بگن شوهرش فوت شد ...

دوست عزیز من بحثمو اگ در مورد خانما گفتم چون اون تاپیک در مورد خانم بود 

در مورد مردا هم همین صدق می‌کنه

اینکه چرا فک میکنید مطلقه بی احترامیه جای بحث داره!

خب نگه مطلقه بگ جدا شدم،ولی نباید بگه مجردم

نه حرفت درسته باید برای تعریف موقعیت فرد یه اسمی چیزی باشه بلاخره .بعدم اینکه شما بعداز شنیدن مثلا مطلقه یا جداشده چه رفتاری داشته باشی به تربیت وتفکر خودت مربوط میشه نه عنوان طرف مقابلت .مثل پیرمرد پیرزن حرف بدیه یا معلول کم‌توان سرپرست خانواده یتیم درسته دراه یه موقعیت سخت یا ناگوار رو بیان میکنه ولی فحش حساب نمیشه 

قبلا به زنا میگفتن ضعیفه حالا که دارم فکر میکنم خب زن از نظر احساسی و قدرت بدنی واقعا ضعیف بوده واقع ...

این قیاس مع الفارغه،

چیزی ک شما میگی موجودیت زن رو نشونه میگیره،ولی حرفی ک من میزنم در مورد عناوینه ک طبق ی سری قواعد و قرارداد ادبیات و زبان تعریف شدن 

حالا عربیه کاری ندارم،حرفم اینه ک وقتی کسی ی بار جدا شده با کسی ک کلا ازدواج نکرده مسلما فرق داره