2777
2789
عنوان

چقد اعصابم خورد شد آخ چقد حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 35 پست

برگه رو بزار تو کیفت اصلا درش نیار بزار تا گوه بخورن برای خودشون

من کلاس نهم بودم امتحان ریاضی پایانی فکر کنم ۱۵ گرفتم همکلاسی لجن و آشغالم برگه رو از دستم کشید برد پیش معلم دو نمره الکی ازم کم کرد نتونستم برم تجربی

دختره عوضی پاچه خوار 

درسته من با اون نمره به جای خاصی نرسیدم رشته دانشگاهم کاملا متفاوته با ریاضی ولی هیچوقت حلالش نمیکنم امیدوارم به هیچ جا نرسه تو زندگیش

هر چند یکی خوابوندم زیر گوشش جلوی بچه ها 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دبیرمون به من زیستو ۲۰ داده بود بعد بچه های کلاس گرفتن ورقمو متوجه شدن یه سوالو ننوشته بودم گفتن واس ...

😂😂😂 وااای خدا اونوقت من برگه دوستم حساب کردم ۱۹ میشد درحالی که دبیر.داده بو د بهش ۱۸ گفتم برو نشون بده رفت آنقدر خوشحال شد خودم ولی شده بودم ۱۸ با این که ازم بیشتر شد ولی اصلا ناراحت نشدم

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

برگه رو بزار تو کیفت اصلا درش نیار بزار تا گوه بخورن برای خودشونمن کلاس نهم بودم امتحان ریاضی پایانی ...

کار خوبی کردی واقعا نفرت دارم از اینجور آدما انگار از نمره اون برداشتن گذاشتن رو نمره من

برگه رو بزار تو کیفت اصلا درش نیار بزار تا گوه بخورن برای خودشونمن کلاس نهم بودم امتحان ریاضی پایانی ...

وای چه بد 😐😐چقدر حسووود بوده این اره ما هم داریم تو کلاسمون از اینا عقده ای هستند بخدا برگه منو دبیر میده دانش آموزان تصحیح کنند الکی داده بودند ۱۴ رفتم نشون دبیر دادم گفتم الکی نمره داده ۱۸/۵ شدم سر امتحان دینی کلا دوست دارند نمره خودشون بالاتر باشه بخدا الکی سوال درست نوشتم نمره نمی‌دن اصلا

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

کار خوبی کردی واقعا نفرت دارم از اینجور آدما انگار از نمره اون برداشتن گذاشتن رو نمره من

ازش متنفرم هنوزم هر جا میبینمش تف میندازم زمین رد میشم

الانم مثل سگ داره آدم فروشی میکنه تا به یه جایی برسه حروم لقمه

وای بیخیال هیچ وقت ورقتو به کسی نشون نده

اصلا اجازه ندادن برم ورقمو از معلمه بگیرم خودشون گرفتن😂🥲

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

ازش متنفرم هنوزم هر جا میبینمش تف میندازم زمین رد میشمالانم مثل سگ داره آدم فروشی میکنه تا به یه جای ...

باور کن آخرش به هیچ جا نمی‌رسه با این روش 

😂😂😂 وااای خدا اونوقت من برگه دوستم حساب کردم ۱۹ میشد درحالی که دبیر.داده بو د بهش ۱۸ گفتم برو نشو ...

همه که مثل شما نیستن🥲

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

وای چه بد 😐😐چقدر حسووود بوده این اره ما هم داریم تو کلاسمون از اینا عقده ای هستند بخدا برگه منو دب ...

بخدا هنوز بعد ۶ سال یاد اون لحظه میوفتم حمله عصبی بهم دست میده دختره حروم لقمه

چنان کشیدم زیر گوشش که حالش جا اومد 

هنوز ازش متنفرم چون تو ذهنم میمونه تا ابد 

همه که مثل شما نیستن🥲

😂😂🥹🥹))

اره منم از این عقده ای ها تو کلاسمون داریم ولی مهم نیست برام تو کلاس همش تقلب میکنن چه می‌دونم نمره منو الکی کم میکنن ولی مهم نهایی هست اونجا میسوزن بدجووور کنکور بدتر دیگ تقلب نمیتونن بکنند پارسال هم همشون افتادن سر نهایی دلم خنک شد

بخدا هنوز بعد ۶ سال یاد اون لحظه میوفتم حمله عصبی بهم دست میده دختره حروم لقمهچنان کشیدم زیر گوشش که ...

خوب کاری کردی واقعاا 👏👏اره بابا اصلا این طور آدم ها ارزش ندارند

باور کن آخرش به هیچ جا نمی‌رسه با این روش

با کلی پاچه خواری این و اون و گدایی کردن رفته رشته جغرافیا 

تو دانشگاهشون معروفه به آدم فروشی 

خودشو با حجاب و چادر خوب جلوه میده درحالی که همه میدونن چه پفیوزیه

😂😂🥹🥹))اره منم از این عقده ای ها تو کلاسمون داریم ولی مهم نیست برام تو کلاس همش تقلب میکنن چه می‌ ...

یکی نیس بهشون بگه سرتون تو کار خودتون باشه با بقیه چیکار دارین

فقط دنبال اینن طرفو بکشن پایین تا خودشون بلکه یچی بشن..

با کلی پاچه خواری این و اون و گدایی کردن رفته رشته جغرافیا تو دانشگاهشون معروفه به آدم فروشی خودشو ب ...

ولش کن بعدا بالاخره یه جایی قشنگ خدا حالشو میگیره مهم اینه هیچ کس براش ارزش قائل نیست همه میدونن چه آدمی هست دیگ هیچ کس بهش اهمیت نمیده