2777
2789
عنوان

چقد اعصابم خورد شد آخ چقد حسود

378 بازدید | 34 پست

من تجربیم و دیروز تو یکی از درسا بالاترین نمره رو گرفتم که ۱۹ بود و از بیشتر بچه ها نیم نمره بیشتر بودم

بعد اینا میگفتن بده ببنم ورقتو اگه واقعا ۱۹ گرفتی و ار حتما کلاس رفتی ار ما هم ۱۹ میشدیم الکی معلم نمرمونو خورده

بعد همینا موقعی که نمره خوب میگیرن من انقد تشویق میکنم دستام گز گز میکنن://واقعا بنظرتون باید به اینجور آدما چی گفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همیشه تو طول تحصیلیم 

نمره پایین ۱۸ نگرفتم 

و باید بگم 

هیچ دوستی هم تو مدرسه نداشتم 

هر کی هم باهام حرف می‌زد 

میخواست ببینه چیکار میکنم نمره ام بالائه

این قضیه انقدر تو مغزم بزرگ شد 

که تا مرز خودکشی هم رفتم 

فقط اینکه 

هیچکس از نمره خوب تو خوشحال نمیشه

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
[QUOTE=362201529]البته نمره الانمون دغدغمون برای ۳۰ سال بعدمون چون همین نمره ها شغل آینده ما رو تایی ...

بعد من متنفرم یکی دغدغه آدمو مسخره کنه هر سنی دغدغه های خودشو داره الان خوبه منم بگم تو چقد دغدغه هات مسخره هس؟خوشت میاد؟لطفا شعور داشته باش 

کاش سن عقلیت بالا بود

دبیرمون به من زیستو ۲۰ داده بود بعد بچه های کلاس گرفتن ورقمو متوجه شدن یه سوالو ننوشته بودم گفتن واسه تو پارتی بازی کرده نمره کامل داده بهت یا شایدم حواسش نبوده باید بری بهش بگی منم رفتم گفتم گفتش یه نمره رو به همتون ارفاق کرده بودم

انقدر حال داد ضایع شدن😂

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

بعد من متنفرم یکی دغدغه آدمو مسخره کنه هر سنی دغدغه های خودشو داره الان خوبه منم بگم تو چقد دغدغه ها ...

افرین 👏👏دقیقا همینه ))

این نمره ها واقعا خیلی مهم هستند اصلا آینده آدم بهش بستگی داره 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

بعد من متنفرم یکی دغدغه آدمو مسخره کنه هر سنی دغدغه های خودشو داره الان خوبه منم بگم تو چقد دغدغه ها ...

آفرین واقعا بااینکه سنت پایین .ولی بادرک وشعوربلایی هستین .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .