2777
2789
عنوان

امروز رفتم دیوار قیمت خونه هارو دیدم انقدر گریه کردم که نگو

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 42 پست

نه اشتباه نکردی رکود خونه سنگیه اما ازرکود که دربیاد خییییلی میره بالا

صبرکن

بعدشم کلااین مملکت نمیزارن ادم یک تصمیم بتونه بگیره همه چی روزانه درحال تغییره

بندازکنار تا ۵سال دیگه بهش فکرنکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش همه بتونن صاحبخونه شنمیتونی اونو رهن بدی نگران نباش ضرر نکردی

رهنشم گذاشتم پارسال رو پول خونه حتی رهنشم الان بدهکار شدم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

الان توقع داری گرون بشه اونایی که مستأجر ن دارن ماهی خدا تومن کرایه میدن چی اگه خونه بره بالا کرایه ها هم میره بالا ، برو خدارو شکر کن  تصمیم عاقلانه گرفتی از دید مثبت بهش نگاه کن بازم جمع کن خورد خورد طلا بخر 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
چرا جواب نمیده؟

چون ملک تو رکود هست به مرور قیمتش پایین تر هم میاد شرایط سیاسی مخصوصا باعث میشه بره تو ریسک و افراد اقتصادی پول دیگه نمی‌ذارن تو ملک 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
درکت میکنمما هم پارسال ی خونه خریدیم که با پولش میشد ۳ کیلو طلا خرید و امسال با ی مقدار ناچیز سود فر ...

برای چی امسال فروختین کاش نمیفروختین با ضرر

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
من که قیمت خونه هارو دیدم افسرده شدم

پارسال محله ما خونه نوساز رو ۱۲۰ بود الان بین ۶۰ تا ۸۰ هست تازه خریدار نیست باور کنید طرف هست پول لازم متری ۵۰ میده که فقط فروش بره

هرچی آرزوی خوب مال تو 

فدای سرت کاری که شده

ولی یکم تحقیق میکردی با یه سرچ ساده و نگاه به نمودار ها متوجه میشدی  . توی ایران رشد طلا و دلار زیاده بعد ماشین بعد ملک.

همون طور که گفتی ملک یه سرمایه گذاری امن هست ولی حالا حالا توی رکوده

اشکالی نداره این خونه هم خریدی خوبه میشه واسه آینده بچه ات میتونی فعلا اجاره بدی با پول اجاره و رهن طلا بخری.

برای امنیت طلا هم میتونی توی بانک بذاری یا توی بورس صندوق طلا بخری که مثل طلا واقعی هست و با قیمت طلا بالا پایین میره