من سنم کمه تجربه ندارم ولی دوروز نذر فاطمه زهرا س دارم
بعد از هرکی کمک بگیرم منت میشه برام من خیلی مستقلم تو این بحثا بنظرتون بجای شام یا ناهار ۳تا ۵ دعوت کنم بجای غذا پک نذری بدم تو خونم خوب پذیرایی کنم؟ این قشنگ میشه فقط روز دومو چیکار کنم خیلیم گرون نشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها مشکم اینه نمیتونم غذا به تعداد نفرات بالا بزارم وگرنه دست پختم خیلی خوبه حرف نداره
عزیزم بپز تا تعدادی که در توانت هست
ببر در و همسایه و خانواده درجه یکت پخش کن
یا میتونی برا نیازمندا ببری
شنیدم نذر تا یه تعداد ادا میشه ولی عددشو نمیدونم دقیق چند نفر سرچ کن تو گوگل گلم
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …
اسی جون،میشه موقع روضه،برای شفای پسرم فرزاد دعا کنی؟
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هرچی در توان دارین بدین اهل بیت خیلی کریم و مهربانن قبول میکنن ازتون.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.